lauantai 30. syyskuuta 2023

Kosmetiikan poistot 3/23

Kolmas vuosineljännes on pyörähtänyt käyntiin, kosmetiikkarintamalla se ei kylläkään tarkoita mitään uutta. Kaapeista tyhjentyneet ovat niitä samoja kuin ennenkin, mutta onneksi tosiaan suurimmalta osaltaan kyse on tuotteista, joille ei ole ostettu korvaajaa. Näytteitä toki on "jostain kumman syystä" kertynyt lisää.


 
Ensimmäisessä poistosetissä on Herra Kirjoituksen Doven dödö, Dermosilin tyhjentynyt Familyshampoo (johon ladattiin täyttöpussista uusi sisältö), Lumenen kuoriva kasvoputsari (loistotuote, jota ei tietenkään enää saa), Oriflamen vanha käsirasva tuli sivellyksi kantapäihin, hammastahnaa ei tavinne kommentoida. Minihuulipunat ovat vanhaa Oriflamea ja käytteet Dermosilin. Kaksi after sun lotionia tuli käytetyksi jalkavoiteena ja sävytetty kasvovoide ihan omaan tarkoitukseensa. 

Olen ihan tietoinen siitä, että nämä sekaiset rasvat eivät ole jalkavoiteina parasta mahdollista, vaan siihen pitäisi käyttää ihan jalkarasvaa, koska nämä muut ovat liian kevyitä. Lupaan siirtyä siirtyä oikeisiin jalkarasvoihin ihan heti, kun nämä muut on loppuun käytetty. Yhtään uutta rasvaa en todellakaan osta ennen kuin nämä muut loppuvat.

 
Hyvin pitkälle tavanomaisia nämäkin tyhjentyneet; jätettävä hoitoaine, Doven dödö Herra Kirjoituksen kuluttamana, täyttökanisterista tankattu käsisaippua pullo, todella tummasta meikkivoidepuuterista vaalealla puuterilla vaalennettu meikkivoide, Doven dödö minun käyttämänäni ja lisäksi minihuulipuna sekä vihreä rajauskynä.

Ja lisää tuttuakin tutumpaa settiä. Doven dödö, minihuulipuna (Oriflame?), näytteistä pari body lotionia kantapäihin ja kasvoputsari teinimallia (rasvainen ihoni tykkää näistä) Dermosililtä sekä coolment geeli, joka on siinä rajalla, onko kosmetiikkaa vai lääkinnällinen tuote.

 
Seuraavissa poistoissa osa tyhjää, osa täyttä. Tein radikaalin liikkeen ja tyhjäsin kosmetiikoista muutaman vanhentuneen rasvan pois eli poistoon melkein täysi Bepancare voide, Acon erittäin kuivien käsien voide melkein tyhjänä ja puolityhjä Humektan. Oriflamen erittäin kuiville käsille tarkoitettu käsivoide, hammastahna ja Herra Kirjoituksen dödö tulivat käytetyiksi loppuun. Samoin tuli loppuun käytetyksi pronssivärinen huultenrajauskynän täyte (näitä on enää pari jäljellä, yksi ruskea ja yksi valkoinen ja yksi beige; mihin ihmeeseen mä nekin käytän). Poistoon myös kolme minihuulipunaa eri sävyissä.
 
Kun käsivoide loppui, siirryin taas käyttämään näytteitä: kaksi Body smoother voidetta, yksi in-shower body lotionia, yksi extra treatment (ainoa varsinainen jalkavoide), yksi man multiaction face cream ja yksi chocolate body toning gel. 

 
Vielä kuun viimeisenä päivänä kaivelin maalla kaapeista kasan poistettavaa. Useimmat täysiä tai puolitäysiä purtiloita, mutta ikää sen verran, että en lähde tuotteita testaamaan. 4 erilaista auringonotto tuotetta, pari vartalovoidetta ja yksi kuivahtanut dödö.

Vielä viimeiset näytteet käyttöön ennen kuun vaihdetta: Misellivettä pyyhkeessä, itseruskettavaa kasvovoidetta, aloe geeliä kantapäille ja puhdistusgeeliä kasvoille.

Yhteensä 31 purtiloa ja 16 näytettä. Vuoden alusta 80 purtiloa ja 73 näytettä.

Ei kommentteja: