keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Erilaiset päivät

Jokainen meistä tietää, että päivät ovat erilaisia. On niitä päiviä, jolloin et ehdi kissaa sanoa, kun kaikki tuntuu hoituvan tuosta vaan ja valmista tulee, niin että itsekin oikein ihmettelee. Ja sitten on niitä päiviä, jolloin saat tavata sanat kirjavaraidallinen pyöreätäpläinen villikollikissa moneen kertaan hitaasti ja silti mikään ei tunnu tulevan valmiiksi.

Kun kerrankin tuollainen "vilaus, viuh ja valmista"- päivä osuu kohdalle, siitä on syytä ottaa kaikki irti. Niinpä takaraivossa jyytävästä ukkospäänsärystä huolimatta olen siivonnut koko asunnon, luovuttanut kasan tavaroita uuteen kotiin, pessyt pyykkiä, kirjoittanut blogia, vienyt vanhentuneita lääkkeitä apteekkiin ja hoitanut monta muuta pientä asiaa. Fiilis on tietenkin sellainen super-voittaja.

Kaiken muun hyvän lisäksi askartelin uuden nupin purkkiin, jonka saimme jouluna 2015 lahjaksi ja joka on ollut väliaikaisella nupilla vessan roskiksena tammikuusta 2016 asti.

Nyt siinä on tyyliin sopiva nuppi ja ihan itse tein. Kiinasta tilaamani valkoinen sugru osoittautui surkeaksi, mutta tämä musta on ihan toimivaa.


Ei kommentteja: