sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Kosmetiikkapoistot 1/4 vuonna 19

Koska tuntuu, ettei kosmetiikkakaappini tyhjene millään (no joo, myönnetään, sinne ilmestyy silloin tällöin "vahingossa" täydennyksiäkin), niin jatketaan seurantaa. Parina viime vuonna poistoja on kertynyt 140 törppöä vuodessa, mikä vaikuttaa minusta melko uskomattomalta määrältä, vaikka osa onkin minikokoisia. En mitenkään usko tänä vuonna päästävän samaan, varsinkin kun tarkoitus on alkuvuonna tyhjentää näytteitä.


Ensimmäiset poistot HenkkaMaukan meikkipuuteri, paketillinen järkyttävän mansikantuoksuisia lasten kosteuspyyhkeitä, jotka käytin meikinpoistoon, Yves Rocherin minihuulipuna Beige Austral, Lumenen meikkikynä, jossa turkoosi luomiväri ja musta rajauskynä (käytin molemmat rajaukseen) sekä Yves Rocherin vuodenaikahajuvesien talvi.


Seuraavaksi Natuviven sitruunaruohoinen kosteuttava vartalovoide, jonka alkuperää en muista. Luis Widmerin silmänympärysvoide on toiminut sekä arpivoiteena että silmänympärysvoiteena ja on huipputuote molempiin.  Minihuulipunista kaksi on Yves Rocherin kirkkaan punaiselta näyttävä Orange Fusion ja Rose Canyon, Oriflamen nro 14 ja Avonin nimetön (nimi hinkkatunut pohjasta pois). Näytteistä neljä on Dermosilin Scapl caring shampoota ja yksi saman sarjan hoitoaine, yksi Dermosilin super tehokas ja tosi riittoisa kynsiöljy ja viimeisenä NYXin meikkivoide näyte. Väri oli todellakin tosi tumma (sain tämän kaverilta, enkä todellakaan tajunnut, miten tummasta väristä oli kyse - yleensä suomalaisten sarjojen tummin on mulle ihan hyvä, mutta tämä oli tarkoitettu oikeasti tummaihoiselle), mutta pigmenttiä niin paljon, että se kesti kosteusvoiteella "laimentamisen" sopivaan sävyyn ja peitti silti ihan ok.


Dermosilin lasipullossa oleva meikkivoide on kyllä sisällöltään hyvä, mutta lasipullon hyötyä syö se, että pulloon jää turhan paljon voidetta. Sininen kasvovesipullo piti sisällään itse keittelemääni ruusuvettä, oranssissa pakkauksessa olevat kosteuspyyhkeet käytin meikin putsaukseen, hammastahna on vanhaa tutttua. Minihuulipunat ovat Yves Rocherin kaksi Rose Canyonia ja yksi Brun Savane. Näyttet ovat Dermosilin Argan oil shampoota ja hoitoainetta.

Tammikuu yhteensä 18 tuotetta ja 11 näytettä

Helmikuussa tyhjentyi käsisaippuaa, sävyttävää shampoota, kaksi dödöä, yksi minishampoopullo sekä iskusotilaallinen suihkugeeliaä. Viimeksi mainittu ostettiin herra Kirjoitukselle joulun jälkeisistä alennusmyynneistä purkin ei sisällön takia.

Perustavaraa nämäkin; saippuaa, hoitoainetta kahdessa pullossa, joista toisen pistin melkein täytenä roskiin, jälleen yksi meikkivoide (tämä oli odottanut kaapissa puolikäyttöisenä) ja ihanan värinen kimaltavan punainen kynsilakka, jonka olemassaolo palautui mieleeni vanhoja blogitekstejä lukiessa.


Helmikuussa 11 tyhjentynyttä pulloa.



Maaliskuun ensimmäisessä tyhjentyneiden satsissa on Suhadan puuteri, jonka hinta-laatusuhde on erinomainen, Tivoli-hotellin vartalovoidetta, Yves Rocherin minihuulipuna Orange fusion, iso Apobase, jota käytettiin meikinpoistossa, Dermosilin kasvopesu, joka on sen verran tymäkkä tuote, että sopii paremmin kesä- kuin muutenkin kuivalle talvi-iholle, Ode au Reve-hajuvesi, joka on yksi Yves Rocherin neljän sarjasta, We care Iconin pinkki kynsilakka tuli käytettyä loppuun, samoin resepti hammastahna. Lisäksi mukana on kaksi Dermosilin Hairmask-näytettä.


Body shopin mansikkasuihkugeeli on naamakirjan kautta ilmaiseksi, Ducray on erikoisshampoota, Tivolin vartalovoide on hotellitavaraa, näitä tuli napattua mukaan useampia, hiusväri hemmottelupäiväni kuparinruskeaa, Acon käsirasva ihon suojakerroksia vahvistavaa todella tehokasta, Challenger-dödö tuttua dermosilia, hammastahna perus-Pepsodentia, Yves Rocherin minihuulipuna Rose Levantia ja edessä oleva näyte Yves Rocherin vuosien takaista Yria-hajuvettä.

Maaliskuussa 16 törppöä + 3 näytettä.

Yhteensä  45 tuotetta ja 14 näytettä

Ei kommentteja: