keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Projektit uusiksi

Niinhän siinä tietenkin kävi, että suunnittelemani 10 projektia ennen vuoden vaihdetta menivät kuitenkin uusiksi.  Noin puolet suunnitelluista projekteista jää tekemättä, sillä lupasin kutoa jouluksi muutaman parin miesten sukkia kokoa 42.


Allaolevat ovat lähinnä itselleni muistutuksena siitä, millaisella määrällä silmukoita sukat tein. Malli on kaikissa sama, niin perus-perus sukka kuin vain voi olla, varsi joustinta 2o-2n, vahvistettu kantapää ja teräosa sileää neulosta.

 

Harmaat miesten sukat
Lankana Nalle, kootut harmaat kerät varastoistani. Varressa 60 silmukkaa, kantalappu 16+16 silmukalla, 34 kerrosta, kantalapun sivusta nostettu 19 silmukkaa. Terässä myös 15 silmukkaa puikolla. Lanka loppui tylsästi kesken ja toinen kerä eri värierää on todellakin eri väristä.

Siniset miesten sukat koko 42
Lankana 7 veljestä vastaava inasen paksumpi lanka, varressa 52 silmukkaa ja terässä samoin 13 silmukkaa puikolla. Kantalapussa 14+14 silmukkaa.

Tummanharmaissa lankana 7 veljestä Duo mustanharmaa. Puikolla 14 silmukkaa, sama määrä x2 kantalapussa. Kantalapun reunasta nostettu 17 silmukkaa.

Nyt sitten takaisn joululahjojen ja projektien pariin. 

Ei kommentteja: