lauantai 11. syyskuuta 2010

Työvoitto

Sain viime viikolla käsiini Oriflamen viimeisimmän kuvaston ja sen jälkeen sitä ei oikein saanutkaan näpeistäni irti. Selasin, kuolasin, selasin ja kuolasin lisää. Miten joku on voinut pakata yhteen kuvastoon niin valtavan määrän kaikkea sellaista, mitä juuri minä välttämättä haluan ja kuvittelen tarvitsevani. Selasin katalogin koirankorville ja tein suunnitelmia, jos ottaisin tämän ja tämän tai ehkä sittenkin tuon ja tuon...

Tosi asia on, että todellisia tarpeita oli nolla, mutta mielihalut iskivät päälle sitä suurempina, koska olen onnistunut melko pitkään välttämään ylimääräisiä kosmetiikkaostoja. Nyt pääkoppani yritti synnyttää tarpeita sinne, missä niitä ei todellisuudessa ollut.

Jouduin tekemään kovan työn ja käyttämään ison kasan psyykkausta ja viimeisessä vaiheessa istumaan käsieni päällä, jotta sain itseni estettyä tekemästä tilausta. Kova työ kuitenkin kannatti ja onnistuin ohittamaan tilauspäivän, vaikka - se on pakko myöntää - koville se otti. Saavutin siis työvoiton ja onnistuin jättämään Oriflamen tilauksen väliin - tällä kertaa.

Ei kommentteja: