torstai 30. kesäkuuta 2016

Kosmetiikkapoistot 2/2016

Kummasti noita kosmetiikkaan laskettavia tuotteita vaan kuluu, olemme siis jälleen kerran kantaneet kortemme kekoon kemikaalikuorman lisäämisessä pallomme rasiitteksi.


Dermosilin Black Pepper dödö on Herra Kirjoituksen. Sen tuoksu ei ole paha, mutta niin voimakas, etten koskaan enää osta sitä meille. ApoBasen voide on toiminut meikinpuhdistusaineena, Linna-shampoon shampoo on peruskamaa. Tivolin sitruksen tuoksuinen kosteusvoide on matkamuisto ja aivan ihana tuote, jota ei tietenkään saa Suomesta. Edessä oleva kynsilakkaraunio on melkoinen v-tutuksen aihe, kysessä on Oriflamen vanha, mutta (kerrankin) laadukas  French manicure -lakka, jonka toisessa päässä oli kultaan vivahtava tippilakka ja toisessa päässä lilaan vivahtava glitterilakka muun kynnen lakkaamiseen. Pulloista tuo glitteriosa oli täydempi, joten turha sanoakaan, että kynsilakkapullon pudotessa kylppärin kaapista, se tietenkin iskeytyi edellä kylppärin lattiaan. Lakkaa riitti sotkemaan puoli kylppäriä ja lasin sirpaleita sen verran, että rikoin sormenikin niissä. Tiedän, että kynsilakkoja pitäisi vähentää, mutta ihan näin en mielelläni sitä tekisi.


Anytimen puuteri oli kerrassaan loistotuote, mitä ei tietenkään saa enää. Tämä oli viimeinen useamman kappaleen satsista, jotka aikoinaan ostin.  Yves Rocher on aikanaan jakanut noita minihajuvesi triplettejä kärrykuormittain, koska minullekin niitä on kertynyt puolen tusinaa. Tuoksuina tässä sireeniä, gardeniaa ja mimosaa, joista keväinen sireeni on ehdoton suosikkini. Huulipunista kaksi päätti taas kerran katketa kesken käytön ja päätyi siksi kynttiläväriksi, samoja Y.R. sävyjä kuin aikaisemminkin. Apobasestakaan ei ole mitään uutta sanottavaa.

Sen  sijaan sitä enemmän sanottavaa löytyy Yves Rocherin laventelidödöstä. Tämä oli sitten toinen täydellinen dödöfloppi, jonka olen kohdannut. Ensimmäisestä eli Dermosilin Deo Stick E:stä vaahtosin joskus kokonaisen tekstin verran, mutta tästä voin vain todeta, että ei todellakaan toimi. Hiki alkoi haista viimeistään tunnin kuluttua ja vesi valua pitkin kainaloita heti sen jälkeen - ja minä en sentään ole kova hikoilemaan, mitenkähän kävisi niiden, jotka todella ovat. Lisäksi tuoksu muuttui aivan karmeaksi yhdistyessään hikeen - rehellinen paljas hikikin olisi ollut parempi vaihtoehto kuin hien ja äklön dödötuoksun kombinaatio. Eli ei minulle, ei enää koskaan.


Lisää tyhjiä pulloja purtiloita on kertynyt: Herra Kirjoituksen partavaahtopullo tyhjeni, hiukseni saivat uuden Mocca Brown-sävyisen värin, Dermosilin Sauna soap tuli käytetyksi loppuun, vaikka Herra Kirjoitus valittelikin kyseisen tuotteen mentolista aiheutuvan ihon viilennyksen tuntuvan inhottavalta. Harmaassa pullossa oli käsisaippuaa ja sitä samaa tankkasin siihen jälleen. Pinkki Palmoliven dödö on minun ja sininen Dermosilin Sauna&Spa Herra Kirjoituksen. Sininen ja punainen Apobase toimivat meikinpoistoaineina kuten aina ennenkin.
Yhteensä 19 poistoa

Näytteitä on tyhjentynyt useammassa satsissa.
Ensimmäisessä "erässä" on 3 kpl Dermosilin tyrnivartalovoidetta, yksi tavallinen saman firman suihkugeeli, Dermosilin Primo-sarjan kasvojen kuorintavoide, Maybellinen CC-voide ja meikkivoide. Yves Rocherin kasvovoiteita on tyhjentynyt kolme erilaista ja yksi L'orealin kasvovoide. Käsisaippua on Dermosilin extra, samoin keittiösaippuat  Ginger ja Polka, joista jälkimmäisen piparminttuista tuoksua rakastin paljon.

 Dermosilin Energy kasvovoide oli mielyttäväntuntuinen, mutta sen verran tukeva, etten ostaisi sitä itselleni käyttöön. Sen sijaan meikkivoideen, sävyssä medium, voisin ostaa vaikka tänään. Garnierin kosteusvoide oli sellainen ok- tuote, Dermosilin Skin Comfortin tehoyövoide melkoisen rasvainen. Rauhoittava kasvovoide ei ollut suosikkini, mutta BodyRed vartalovoiteesta pidin. Huulikiiltonäyte oli pakkauksesta johtuen pettymys, kun tuotetta olisi tarvinnut, sitä ei tahtonut pakkauksesta saada, mutta muutoin pakkaus valutti kiiltoa sotkien kaikki mahdolliset paikat. Itse tuote oli kuitenkin ihan ok.

 Kevään ensimmäisten auringonpaisteiset päivät riittivät muuttamaan Herra Kirjoituksen niskan punaiseksi, joten hänelle tarjoiltiin After Sun lotionia  ja after sun suihkugeeliä tilanteen rauhoittamiseksi ja kuulemma ihan hyvin toimivatkin. Minä puolestani rauhoittelin kutiavaa nilkkaani, jonka ihon turvotus oli pistänyt koville Bodygreen ihovoiteella, joka tuoksui viinirypäleelle ja kiiville. Toinen pussil Dermosilin tehoyövoidetta löytyi varastoistani, eikä mielipide muuttunut senkään kohdalla. Myöskään saman sarjan silmän ympärysvoide ei tarjonnut yllätyksiä. Sen sijaan iDeal sarjan värillinen päivävoide osoittautui aivan upeaksi tuotteeksi, mistä johtuen voisin veikata, ettei sitä saa enää.Turvotuksen laskiessa nilkkani ovat alkaneet kuivua ja kutista ihan sietämättömästi. Siitä syystä olen rasvannut niitä vähän mennen ja tullen. Tähän käyttöön ovat päätyneet niin Dermosilin Aloe geeli, body pink (ihanan tuoksuiset, tuoksuna ruusua ja passionkukkaa) vartovoiteet kuin Shea vartalovoide ja softening foot serumkin.  Kuonokopan eli Puhkun eli ylipainelaittaan kuivattamaa kasvojen  ihoa olen puolestani yrittänyt pitää korppuuntumattomassa tilassa  L300-sarjan kasvovoiteella, Dermosilin ihoa tasapainottavalla kasvovoiteella, Dermosilin kasvoseerumilla, Yves Rocherin ryppyjä vähentävällä yövoiteella ja saman firman tasoittavalla voiteella. Nämä olen sen kummempia miettimättä ottanut käyttöön periaatteella, mikä ensinnä vastaan tulee.

Yhteensä 38 näytettä.

Ei kommentteja: