torstai 23. kesäkuuta 2016

Satatonnariarvonta

Hämmästyttävästi blogin laskuri näyttää käyntejä 100001 siis satatuhatta ja yksi kappaletta. Päätin jo aikaa sitten laskurin lähestyessä tuota lukemaa, että siihen täytyy liittyä jotain spesiaalia. Koska olen utelias tietämään, kuka tekstejäni lukee, päätin pistää pystyyn arvonnan saavutetun etapin kunniaksi. Nuukuusblogin idean vastaisesti hankin palkinnoksi 30€ arvoisen superlahjakortin. Lohdutuspalkinnoksi lupaan värkätä avainnauhoista tehdyn meikkipussin, joka sentään soveltuu tähän kierrätys, nuukuus ja käsityöteeman paremmin.

Sen verran aion vetää kotiinpäin, että pisimpään blogin mukana eläneet sisäpiiriläiset Herra Kirjoitus ja Ievuskainen saavat myös osallistua arvontaan siinä missä muutkin. Tosin hekään eivät pääse mukaan automaattisesti, vaan kommentti heidänkin pitää jättää.

Arvontaan osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tähän kirjoitukseen. Kommenttiin toivon saavani vastauksen kysymykseen: "Miten eksyit Kaloriinan kamariin?" Myös muu lisäkommentointi otetaan ilolla vastaan. Koska olen todistetusti myös ahne, niin pelkkä anonyymi "mukana" kommentointi ei tällä kertaa ihan riitä.

Pahimmillaan saan siis arpoa lahjakortin Herra Kirjoituksen ja Ievuskaisen kesken. Joten nyt keksimään nimimerkkiä ja kommentoimaan. Kommentointi aikaa on heinäkuun ensimmäisen päivään klo 18 asti. Sen jälkeen random generaattori saa suorittaa voittajakommentin valinnan.Maalaistaustani pääsi taas valloilleen, jos jollekin on epäselvää niin satatonnariksi kutsutaan lehmää, joka on tuotantouransa aikana lypsänyt 100 000 litraa maitoa. Se vaan kuulosti niin hyvältä, että päätin lainata sitä tuohon otsikkoon, vaikka ei tällä mitään maidon kanssa olekaan tekemistä.

1 kommentti:

Herra Kirjoitus kirjoitti...

Minä! Minä! Minä! :)

Voin näin paljastaa, sen että Vaimoni kertoi tästä sivustosta :)