torstai 2. kesäkuuta 2016

Pantahaaste viikko 22 - se on siinä

No niin, nyt ollaan sitten siinä tilanteessa, että pantahaaste on ohi. On aika kiittää ja kumartaa tai pikemminkin pyörtyä järkytyksestä, sillä tiesinhän minä, että noita pantoja oli paljon, mutta että näin paljon...


Jäljelle viimeiselle vajaalle viikolle jäivät:

148) ruskea huivimaineinen panta, jonka punainen versio tuli käytetyksi viikolla 20.
149) Puman kuminauhapanta jäi viimeiselle viikolle, vaikka olikin tuon tyylisista pannoista parhaita
150) muovinen mattakullanvärinen panta oli tarkoituksellisesti loppuun pihistelty pelastamaan mahdollista huonoa hiuspäivää
151) kimaltava violetti strassipanta jäi viimeiseiksi pannaksi. (tällä on ainakin kolme  samalaista serkkua,  musta, punainen ja pinkki, musta käytetty viikolla 15, pinkki käytetty viikolla 3, punainen viikolla 2)

Ihan kokonaiselle viikolle eivät pannat enää riittäneet, mutta tämän verran niitä oli jäljellä eli pantahaasteen viimeinen virallinen päivä oli 30.5.2016. Menen siis lounaalle itseni kanssa, koska veikkasin itse lähimmäksi tuota päivämäärää, vaikka ihan näin pitkälle en minäkään uskonut pantojen riittävän.


Jonkun verran on haasteen edetessä noista pannoista rikkunutkin, mutta nyt vasta haasteen lopuksi heitin ne roskiin ja päätin olla itkemättä perään.

Ei kommentteja: