sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Itsekuripäiväkirja viikko 24

Oloni paranee päivä päivältä, mutta menee varmasti vielä viikkoja ennen kuin kaikki univelat on kuitattu. Pääasia on kuitenkin se, että parempaan suuntaan ollaan menossa. Tämä näkyy siinäkin, että olen käynyt pyörälenkilläkin pariin kertaan ja pyrkinyt käymään töissäkin muutoin kuin pummimalla kyytiä Herra Kirjoitukselta.

Kaksi lankeemustakin tuli viikolle koottua. Herra Kirjoitus sai minut houkuteltua Heselle maistamaan niiden uusia hottis-hampurilaisia ja olivathan ne ihan hyviä, siellä tosin osasin toimia järkevästi eli ottaa vain pelkän hampurilaisen ja jakaa ne isot ranskalaiset ja juoman Herra Kirjoituksen kanssa. Sitten parin päivän päästä kuolematon ideani poikkeamisesta paikallisella ei-ketju-snägärillä johti siihen, että kävin yöllä tyhjentämässä syömäni aterian ja sisukseni vessan pyttyyn. Elimistöni ei ilmeisesti kestä moista ruokavaliota enää. Kurkku oli oksentamisesta pari päivää sen verran karhea, ettei puhumisestakaan tahtonut tulla mitään - jälkifiilis on "ei koskaan enää". En halua enää koskaan saattaa itseäni tuollaiseen tilanteeseen.

Torstaina nautimme kansallisbaletin kesäkiertuessa, joka poikkesi kaupunkiimme. Viimaisen kylmä päivä kyllä verotti jonkin verran katselunautintoa, mutta ihan uskomaton esitys tuo oli.

Viikonloppun vietimme maalla nurmikon leikkuun ja puutarhan hoidon merkeissä. Mikäs sen kesäisempää.

Rahaa tuli kulutettua kauppaan melkoisesti, ruokaan n. 83€, mutta noista riittää onneksi vielä ensi viikon tarpeisiin (suurin yksittäinen menoerä liki 25€ oli tuonne snägärille, jonka tuotteet päätyivät minun osaltani hukkaan)  apteekkiin 40€ (anemiani vaati jälleen rautatankkausta, hain sekä rautatabletteja että Kreuterblutsaftia useamman kuukauden tarpeiksi) ja vastikkeeseen 135€. Näiden ohella kuittasin sairaalan poliklinikkamaksun, joka aiheutui käynnistä, jolla sain Puhkun, 33€. Lisäksi tuhlasin 10€ lankoihin, joista kuva jäljempänä. Yhteensä yli 300€ kulutus viikossa - huh huh.

Ostin kassillisen, 20 kerää eli n. 850g, lankoja 10€ hinnalla. Noista tummansinisistä suunnittelin puseroa kummipojalle.  Katsotaan nyt saanko koskaan toteutettua sitä.


Muutoin paketissa oli sekalainen kasa yksittäisiä lankakeriä, joista saa yhdet pienet sukat tai raitoja johonkin.

Viikon opetuksena olkoon se, että grilliltä kannattaa pysyä poissa, niin vaakakin kiittää.

Ei kommentteja: