sunnuntai 31. elokuuta 2014

Hopotus: Bepancare emulsiovoide loppuraportti

Nyt on sitten tultu tämän tuotteen testauksessa siihen vaiheeseen, jossa jyvät erotellaan akanoista (kas, miten sopivan syksyinen vertaus). Kuukauden päivät olen sivellyt Bepancaren emulsiovoidetta nahkani ongelmakohtiin ja yrittänyt seurata, miten se ihme oikein tapahtuu. Voiteesta olen aiemmin kertonut täällä ja täällä.

Kuten totesin jo aiemmin lähdin tähän ihmiskokeeseen vähän kuin soitellen sotaan, odotukset eivät olleet kovin korkealla, yksinkertaisesti siksi, etten tiennyt, mitä odottaa, koska kyseessä oli kuitenkin ensimmäinen kosketukseni tälläiseen tuotteeseen.

Jos olisin mennyt aivan ohjeen mukaan, olisi arpikohtia tai niitä alueita, minne kiinteytystä tarvittiin, pitänyt voidella kahdesti päivässä. Joudun kuitenkin tunnustamaan olevani liian laiska ja liian meneväinen siihen, että aikaa olisi riittänyt kahteen rasvaukseen, niinpä tyydyin suosiolla yhteen rasvauskertaan päivässä.

Voiteen ominaisuuksia olen jo sen verran tarkasti puinut noissa aikaisemmissa kirjoituksissani, etten ala niitä enää tässä toistamaan. Sen sijaan mennään siihen kiinnostavaan puoleen eli mitä jäi käteen tai siis tässä tapauksessa paremminkin niin, että eihän käteen jäänyt mitään - testikohteena kun olivat erityisesti painonvaihteluista kärsineet olkavarteni, joissa oli mukavat arvet muistoina elämän kiertokulusta. Toinen testi kohde oli decolté ja kaula.

Kaulan ja decolté-alueen iho tuntuu kuukauden jälkeen paremmin voivalta, ehkä hitusen kiinteämmältäkin - kaksoisleuka ei tietenkään ole kadonnut mihinkään, mutta se ei varmasti ole voiteen vika. Kaulan alueen hoitoon antaisin tuotteelle arvosanaksi 9, ehkä noita kiinteyttäviä ominaisuuksia pitäisi olla vielä enemmän, mutta kuten todettu tämähän ei ole tuotteen pääasiallinen käyttötarkoitus.

Entäs ne kädet ja arvet sitten. Arvet eivät ole kadonneet tyhjiin, ne ovat edelleen olemassa käsivarsissa, mutta iho on selkeästi pehmeämpi ja arvet "myötäävät" paremmin, eivät siis kiristä niin kuin tekivät aikaisemmin. Arvet myös ovat kaventuneet selvästi verrattuna aikaisempiin aikoihin, jolloin ne möllöttivät sellaisina puoli senttisinä palkoina käsissä, nyt ne ovat vain pari-kolme milliset viivat. Antaisin tuotteeksi tällä rintamalla 9½. Suosittelisinko: kyllä!

Erityisesti pidin tuotteessa sen miedosta tuoksusta, mielyttävästä koostumuksesta ja nopeasta imeytymisestä ja tietenkin noista positiivisista tuloksista.

Lisää tuotetietoa täältä.

Ei kommentteja: