lauantai 30. elokuuta 2014

Tämä ei ole sääntöjen kiertoa

Tämä ei ole sääntöjen kiertoa, vaikka siltä saattaakin vaikuttaa. Tein tämän tilauksen Dermoshoppiin jo ennen kuin päätin tarttua "poista tavara päivässä"- haasteeseen. Syynä tilaukseen olivat yksinkertaisesti Herra Kirjoituksen tihentyneet vihjailut siitä, että dödö alkaa olla lopussa- lopulta oltiin siinä tilanteessa, että asialle piti tosiaan tehdä jotain. Kaikkein helpointa olisi tietenkin ollut ostaa kaupasta dödö-purkki, mutta kun rakas puolisoni sattuu pitämään näistä Dermosilin tuotteista, päätin tilata taas kerran kunnon satsin, joka riittäisi hetkeksi aikaa. Näin olen useinkin tehnyt, joten ei siinä mitään ihmeellistä.

Ainoa normaalista poikkeava asia tietenkin on se, että nyt noista ennen haasteen alkua saapuneista purkeista saa pari ylimääräistä poistoa purkkien tyhjentyessä, mikä ehkä helpottaa selviytymistäni poistohaasteesta, koska noiden tilalle ei kuitenkaan heti tarvitse ostaa uusia. Seli-seli-seli. Mitäpä sitä selvää asiaa moneen kertaan kääntämään ja vääntämään: paketti tilattiin ja ne saapuivat ennen syyskuun alkua, joten ne ovat huushollissa haasteen alkaessa ja lasketaan tyhjentyessään poistoiksi.

Kovin paljon muuta paketissa ei meille sitten ollutkaan, ystävän tilaukset jätin kuvista pois. Erilaisia dödöjä  10 kpl, lisäksi täyttöpussi keittiösaippuaa, joka tuli tilatuksi bonuspisteillä, punainen appelsiini-suihkugeeli oli Sokoshotellien kampanja etu eli ilmainen sekin. Kuvasta puuttuvat kaksi keittiösaippuaa, jotka jätin maalle (niistä toinen bonuspisteillä tilattu, toinen ihan rahalla maksettu) annettavaksi eteenpäin kiitoksena saamistamme herkuista. Ja siinäpä tämä tilauksemme sitten onkin.


Dödöissä on nyt sitten parikin huomionarvoista asiaa ensimmäiseksi se, että nämä on yritetty valita niin, että osa kävisi hätätilassa minullekin - kaikki eivät ole "miestuoksuisia", vaan osa noista on sellaisia unisex-juttuja, tuoksuina mm. lime ja fresh!. Lisäksi uutena on mineraalikivideodorantti, jota olen kovasti kuullut kehuttavan. Se kustansi liki kolme kertaa tavallisen dödön hinnan, mutta jospa se sitten olisi kolme kertaa niin riittoisakin. Jos kuulemani tarinat pitävät paikkansa, niin sen pitäisi olla enemmänkin kuin kolme kertaa niin kestävä.


Kyseessä on siis luonnontuote, jota kastellaan pikkuisen hanan alla ja sitten hinkataan kainaloihin. Tämän pitäisi vähentää kemikaalikuormaa iholla ja pitää silti hienhaju poissa. Miinuksena sitten se, että kyseinen kivi hajoaa helposti, joten sitä ei sovi pudottaa. Palaan käyttökokemuksiin sitten, kun tuotetta on kunnolla testattu.

Ei kommentteja: