tiistai 19. elokuuta 2014

Hopotus: Bepancare

Pääsin hopottajien kautta testaamaan tuota jo kertaalleen täällä blogissakin mainittua Bepancare-voidetta. Hopottajana siis pääsen testaamaan tuotetta ja kertomaan siitä mielipiteitäni niin täällä blogissa kuin muuallakin. Jos hopottajaksi liittyminen kiinnostaa, niin täältä pääsee heidän sivuilleen ja suosittelija koodiksi HOP5862.

Bepancare on siis erikoisvoide, joka on tarkoitettu raskausarpien hoitoon, mutta sen kerrotaan toimivaan myös muiden arpien hoidossa, ihon kiinteytyksessä ja jopa selluliittiin. Itselläni noita arpia on valitettavasti eniten juuri painonvaihtelusta johtuen, joten ne erityisesti käsivarsissa olivat ykköskiinnostuksen kohteeni tätä tuotetta testattaessa, toiseksi kohteeksi valitsin sitten decolté-alueen, kaulan ja leuan. Periaatteeni näissä tuotteissa on se, että pessimisti ei pety, joten lähdin testaamaan tuotetta ilman suurempia ennakko-odotuksia ajatellen, että jos arvet todella pehmenevät tai katoavat, niin olen ylen onnellinen, jos taas eivät, niin en ole menettänyt mitään. Sama ajatus ihon kiinteytymisen suhteen tuolla kaulan suunnalla.

Avatessani pakkauksen ensimmäiseksi huomion nappasi pullo, sillä kysessä oli pumppupullo, mikä tarkoittaa minusta aina tietynlaista helppoutta tuotteen käytössä ja myöskin hygieenisyyttä tuotteen käsittelyssä.


Seuraavaksi pääsinkin sitten hakemaan ensi vaikutelmaa itse tuotteesta. Voide on nimensä mukaan emulsio eli pehmeä ja helposti levittyvä, ei liian paksu taikka tahmaava. Tuote myös imeytyi todella nopeasti ja jätti ihon ihanan pehmeäksi, jännittävää kyllä tuo pehmeys ei kadonnut, vaan se jäi viipyilemään iholla ja sai ihon tuntumaan todella mielyttävältä.  Ja ennen kaikkea plussaa on se, että tuote tosiaan imeytyi, eikä tehnyt sellaista come backia, mitä joillakin tuotteilla on tapana: Ensin siis näyttää siltä, että tuote imeytyy hyvin ja viiden minuutin päästä iho puskeekin kaiken takaisin. Bepancarella tuota ongelmaa ei ollut, kun voide imeytyi, se tosiaan katosi ihoon ja jäi sinne ja iho jäi ihanan pehmeäksi. Tuota mielyttävää pehmeyden tunnetta en vain voi olla ylistämättä, se tuntuu niin hyvältä.

Parin viikon rasvauksen jälkeen voin todeta, että iho tuntuu varsin mielyttävältä, pehmeämmältä ja ehkä aavistuksen kiinteämmältäkin. Arpialueella en ole juuri muuta muutosta huomannut kuin tuon pehmenemisen, normaalisti arvet käsivarsissa tuntuvat inhan kiristäviltä, mutta mielestäni ne eivät kiristä nyt yhtä paljon kuin ennen rasvauksen aloittamista. 


Kokemukset testauksen "puolen välin krouvissa" ovat pelkästään positiivisia, ja vaikutelma tuoteesta hyvä ja kuten yllä oleva kuva todistaa - tuote ei valu, vaikka se ei olekaan "tökkötukeva".

Lisää tuotetietoa löytyy täältä.


Ei kommentteja: