torstai 24. huhtikuuta 2014

Pakettien sisältö

Eilen kerroin siitä, miten postinkantaja parka joutui tosiaan kantajaksi kiikuttaessaan meikäläisen hankintoja kotiin. Oli se aika huvittavaa kuultavaa, kun luukku vain kolisi, kolisi ja kolisi - loputtomasti.

Tänään varsinaisena aiheena on kuitenkin noiden pakettien sisältö. Onneksi ihan kaikki ei tullut meille, vaan osa oli serkkuni rusetin hankintoja.

Hänelle paketeista tuli yksi lahjaksi menevä kännykkäkotelo (pinkki ruusulla) ja pari omaan käyttöön, sillä kuten aikaisemmin kerroin, heillä on menossa työpaikan naisten kilpavarustelu siitä kenellä on tyylikkäin tai erikoisin kotelo kännykän suojana. Pinkki on menossa puutarhakäyttöön, jotta hän ei likaa multaisilla käsillä valkoista koteloa (edellinen hankinta on melkein samanlainen kuin tuo kuvan ruusukotelo, tosin vaaleanpunaisella ruusulla, kun tässä on pinkki). Lisäksi hän innostui tilaamaan uuden lompakon. Kalliiksi tämä "varusteluharrastus" ei ainakaan tässä vaiheessa tule, koko kasan kustannukset postikuluineen 22€.


Itselleni hankin sitten parit hiuspinnit, pannan ja kenkäkoristemateriaalia. Nuo kädet ovat nimittäin hiuspinnit. Panta on varsin prinsessa-lookia, mutta täydentää varmasti jossain tiukassa tilanteessa juhlakampausta hyvin. Nuo kamee-tyyliset muovikoristeet, sekä neliöt että naishahmot, ovat tosiaan kenkäkoristemateriaalia, tarkoituksenani on liimata noihin klipsitaustat (sellaisiakin on matkalla Kiinasta tänne). Noiden neliöiden hieno kaiverrus näkyy paremmin jälkimmäisessa kuvassa.


Tosin heti avattuani paketit totesin, etteivät nämä luurankokäsihiuspinnit taidakaan olla mun juttu, joten pistän myyntiin ainakin nuo rusetilliset, todennäköisesti molemmat.

Koska olen tosiaan tehnyt alkuvuodesta paljon töitä jokaisella rintamalla, uskalsin palkita itseni hankkimalla Kunnas kokoelmaani täydennystä. Nyt minulla on sitten sekä ruotsin että englanninkieliset sanakirjat (jälkimmäistä kaksikin kappaletta, kun toinen on menossa lahjaksi) ja Tassulan iloinen keittokirjakin. Tosin tämä nimenomainen kuvasanakirja on menossa vaihtoon, sillä sen kulmat olivat niin lytyssä, etten huoli moista hyllyyni - varsinkaan, kun kyseessä on uusi ja täydellä hinnalla kaupasta ostettu kirja. Puolet  tai enemmän hinnasta pois, niin olisin saattanut pienet rytytkin niellä. Se kuitenkin sanottakoon Adlibriksen eduksi, että valitussähköpostiini vastattiin nopeasti ja uusi kirja postitettiin myös nopeasti - rikkinäisen palautan vielä tänään.


Hävettää tunnustaa, mutta tässä eivät tokikaan ole kaikki viimeaikojen ebay ja muut hankintani. Ainakin pari pakettia on vielä matkalla, joista toisessa tosiaan 100 kpl kenkäklipsejä.

Ei kommentteja: