keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Hiipivä kosmetiikka, vaaniva saapuminen

Olen moneen kertaan vannonut ja vakuuttanut, etten osta kosmetiikkaa tänä vuonna, vaan yritän uskollisesti selvitä vanhoilla tuotteilla ja käyttää niitä loppuun.

Lopputulos on kuitenkin vähintäänkin mielenkiintoinen, sillä aina jostain raosta tuntuu kaivautuvan esiin uutta kosmetiikkaa, joka haluaa muuttaa meille.

Tällä kertaa sisään hiipinyt satsi oli tämän näköinen.

Kun ihan tarkalle mennään, niin mitään noista en ostanut eli en ole rikkonut lupaustani. Ensimmäisen kuvan neljä tuotetta ovat Dermosilin bonuspisteillä ansaittuja. dödöä herra Kirjoitukselle, kasvopesuainetta minulle ja vaihtoshampoota yhteiseen käyttöön. Mitään noista ei olisi aivan välttämättä tarvittu, mutta kun sitten olisivat menneet bonuspisteet kankkulan kaivoon, eikä sekään ole ihan tarkoituksen mukaista.


Jälkimmäisen kuvan viides purkki on kerjäyksen tulos eli ilmainen siis sekin. Eräs ystäväni käyttää neitsytkookosöljyä suunnilleen joka paikassa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin ja hän ostaa sitä kolmen kilon purkeissa. Kun sitten satuin lukemaan netistä, että tuo olisi maailman parasta meikinpoistoainetta, kerjäsin tietenkin lusikallisen testaukseen. Tämä nykyinen ripsivärini kun ei tahdo lähteä millään - aika monta tuotetta on jo testattu ja se, mikä puri edelliseen parhaiten, ei toimi tähän lainkaan. Sen sijaan kookosöljytuntui tehoavan yllättävänkin hyvin.



Ei kommentteja: