maanantai 7. huhtikuuta 2014

Haluttomuus vallalla

Jotenkin tässä on taas käynyt niin, että olen valunut "pitäisi, pitäisi, pitäisi" - asteelle saamatta mitään aikaan. Se on raivostuttavaa ja vielä raivostuttavampaa asiasta tekee se, etten saa polveani käännettyä niin, että saisin kunnolla potkaistua itseäni persuuksille, että nyt vähän vauhtia tähän touhuun. Kun ei huvita, niin sen saa aikaiseksi...
 
Sama kudin on kerännyt pölyä jo niin paljon, että kun sen tekemistä seuraavan kerran aloitan, pitänee ensin pudistella siitä irti nyrkinkokoisia villakoiria. Niitä villakoiria on muuten vähän siellä ja täällä muutenkin majoittuneena asuntoomme eli siivotakin pitäisi. Ne ikkunat suorastaan kirkuvat pesua.
 
Noiden lisäksi miljoona muutakin asiaa pitäisi hoitaa tai saattaa loppuun. Minulla on aivan liian paljon asioita kesken ja niiden roikkuminen aikaan saa lisää haluttomuutta. Se on valitettavasti näkynyt täällä blogissakin, kun eetteriin on päässyt epämäärisiä keskeneräisiä tekstejä ja tuotoksia, joita on sitten jälkikäteen pitänyt korjailla ja editoida.
 
Ensimmäinen piristysruiske on varmaan se, että seuraavaksi käyttöön otetaan aamuinen tyrnimehu niin kauan kuin pullosta riittää ja sen kaveriksi rautatabletit. Ilman hB mittaustakin tiedän, että jälleen kerran ollaan luokassa noin 100 ja sekin väsyttää. Noiden jälkeen pitänee puhdistaa elimistöä pikkuisen muustakin kertyneestä kuonasta ja ryönästä ja mahdollisesti keventää taakasta pari kiloa. En toki uskalla luvata, että siitä se ura urkenisi ja halu löytyisi, mutta jospa siitä edes jonkinlaista apua keskeneräisten asoiden loppuun saattamiseen olisi.

Ei kommentteja: