perjantai 6. marraskuuta 2009

Unelmien ripsiväri

Suhteellisen pitkään olen käyttänyt Dermosilin 3-in-1 ripsiväriä. En varmaan ole koskaan mainostanut sitä riittävästi, mutta se on oikeasti yksi parhaista ellei kaikkein paras ripsari, mitä olen käyttänyt. Se on riittävän notkeaa, peittävää, pidentävää, huippuriittoisaa ja varsinkin musta väri on loistavan sinisenmusta. En oikeastaan löydä riittävästi sanoja kehuakseni tuota tuotetta.

Nyt sitten sain Dermosilin marras-joulukuun katalogin, jossa kerrotaan kyseisen tuotteen nykyisessä muodossaan poistuvan valikoimista ja tilalle tulee ensi vuoden alusta uusi "parannettu" tuote. Jotenkin olen oppinut epäilemään näitä parannuksia, yleensä se tarkoittaa, että ko. tuote on ollut liian hyvä tai liian riittoista, jolloin tuotetta huononnetaan pikkuisen tai pakkauskokoa pienennetään tai jotain vastaavaa.

Nyt sitten elän vaikeita aikoja, kun pohdin, että pitäisikö noita ostaa pari varastoon. Tottahan se olisi järkevää, mutta kun varastossa on jo joukko muita ripsareita, jotka nekin pitäisi käyttää pois. Ostaako vai eikä ostaa? Säilyvätkö ne siihen, että tulisi niiden käyttövuoro? Kannattaisiko mieluummin heittää roskiin joku huonompi tuote varastosta ja ostaa tilalle tuollainen uusi 3-in-1?

Miten tämä voi olla niin vaikeaa?

Ei kommentteja: