sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Järjestelyjä kotona

Kotimme muistuttaa hetki hetkeltä enemmän varastoa, kun en osaa luopua mistään kivasta.
Viimeksi viime viikolla raahasin töistä kotiin "äitiyspakkauksen" eli pahvilaatikon, joka muistuttaa laadultaan Enson Kotilaatikoita, mutta on väriltään sellainen perusruskea ja reilumman kokoinen kuin nuo mainitut laatikot. Äitiyspakkaukseksi laatikko tuli ristityksi työkaverieni toimesta, looda kun kuulemma muistuttaa kovasti minikokoista äitiyspakkauslaatikkoa.

Tuohon laatikkoon sitten pakkasin ne langat, joita säilytän asunnossamme. Langoilta vapautuneeseen laatikkoon laiton laukkuja, jotka siirsin osin pois kenkäkaapista saadakseni sinne tilaa kesäkengille, jotka täytyy saada pois eteisestä talvikenkien tieltä.

Lankalaatikon sijoituspaikka on työhuoneesta keittiöön siirretty tammihyllykkö. Laukkulaatikot taas puolestaan ovat sängyn alla. Eteisen kaapissakin tehtiin uudelleen järjestelyjä, jotta mussukkani lakit ja hanskat mahtuvat siihen paremmin. Yksi pieni kori jäi tyhjäksi laukkujen ja huivien uudelleen järjestelyssä. Sen täytteeksi päätyvät varmaan kankaiset kauppakassimme...

Vielä täytyisi miettiä vaatekaappien ja loppujen eteisen kaappien uudellen järjestelyjä. Tai sitten valita se helpoin ratkaisu - kipata reilusti tavaraa kirpparikuormaan ja olla itkemättä perään. Laukkukoreistakin löytyi muutamia ylläreitä, sellaisia veskoja, joiden olemassa oloa en edes muistanut. Kannattaa siis kierrättää itseltään itselleen.

Ei kommentteja: