tiistai 3. marraskuuta 2009

Kaninruokaa tai sitten ei

Kun nyt olen alkanut lisätä elämäntapablogiini myös reseptejä, tulkoon myös tämä salaatti julkaisuun, vaikka onkin ihan peruskamaa.

Salaattipohja:
jäävuorisalaattia
kurkkua
punaista paprikaa
kirsikkaluumutomaatteja

Lisäkkeenä
juustokutioita
palasiksi silputtuja ohuen ohuita kinkkuviipaleita

Salaattipohja kestää jääkaapissa valmiina pari päivää, joten lisäkkeillä siitä saa vaikka millaisia erilaisia vaihtoehtoja. Omat suosikkini ovat kinkun ja juuston lisäksi katkaravut ja juusto (miten niin fiksoitunut juustoon???)

2 kommenttia:

Herra Kirjoitus joka ei edelleenkään muista salasanaansa... kirjoitti...

Pidin, saa tehdä vastaisuudessakin, tosin tomaattien määrää SAA vähentää runsaastikin, siitä en pistä lainkaan pahakseni...

Ievuskainen kirjoitti...

Näyttää hyvältä! Täytyypä hyödyntää näitä antamiasi vinkkejä, kun salaattia tulee syötyä aika paljon nykyisin... Paitsi tänään syödään eilisen lasagnen jämät! ;)