keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Värkkäsin kenkäkoristeita

Jotenkin minulla on taas sellainen tunne, että nyt lähti mopo lapasesta pikkuisen turhan rivakkaasti. Enkä osannut lopettaa ajoissa. Ehkä syynä on se, etten kaikkien noiden ikävien siivousprojektien aikana löytänyt aikaa tehdä noita haaveilemiani koristeita silloin kun inspiraatio oli vallaallan, joten ilmeisesti noita ideoita kertyi sitten pikkuisen liikaa...

Materiaalit kenkäkoristeisiin olivat joko peräisin alennusmyynneistä taikka löytyivät kontin tuunaustorilta tai kodin kätköistä.  Napit ovat Tiimarin konkurssialesta, niille en tehnyt muuta kuin liimasin pohjan klipsin kiinnittämistä varten, ja muissa on pohjana 40 sentillä kontista ostamani nahkatakin hiha.
Rusetteja tein sekä mokkaiset että tavalliset nahkaiset, joista jälkimmäiset kahdessa eri koossa.

Sydämiä leikkasin monta paria valmiiksi jossain vaiheessa, kun minulla oli sen verran väliä muiden töiden ohella. Yhteen pariin kiinnitin koristeekisi huuto.netistä ostamani hopeiset topatut sydämet, samoja toppasydämiä sekä hopeisina että luonnonvalkoisina on myös noissa suorakaiteissa. 
Alennusmyynnissä ostamiani strasseja puolestaan löytyy noista pyöreistä koristeista. Harmahtavammat matalat helmet ovat samalta arkilta noiden turkoosien rhinestonesien kanssa, toisessa pyörylässä puolestaan punaisia ja kirkkaita timantteja. Pyöreillä valkoisilla helmillä koristeltujen sydämien materiaali on puolestaan peräisin huuto.netistä kolmella eurolla hankkimastani  helminauhasta. Tuosta riitti yksi nauha kaulaan ja toisesta nauhasta paitsi näihin koristeisiin, myös muihin askarteluihin materiaalia.

ä.

Ei kommentteja: