maanantai 20. tammikuuta 2014

Kenkäkoristeet

Testailin noita Kontista hankkimiani korviksia kenkiin, sillä kenkiä varten ne ensisijaisesti ostin.

Tiedän, että punaiset kenkäni eivät ole kaikkien noiden kanssa paras pari, mutta en jaksanut kaivella kaapista mustia tai valkoisia vartavasten esiin. Ensiksi kengät ilman koristeita...


...sitten kengät koristeilla. Oikeanpuoleiset sopivat näihin mielestäni hyvin, vasemmanpuoleiset ovat liian pienet tämän mallisiin kenkiin, mutta uskoisin niiden sopivan paremmin vähän avoinaisempiin kenkiin. Näen jo mielessäni kesän ja nämä helmikoristeet kengissä sekä anopilta saamani helmikorivkset korvissa.


En voinut olla ostamatta noita vasemman puoleisia (maksoivat ihan 50 senttiä), ovat niin ehtaa kasaria kuin vain voi olla, joten aika kultaa muistot. Näihin kenkiin nuo eivät sovi, mutta minulla sattuu olemaan täsmälleen tuon tummemman fuksian väriset ballerinat, joten ehkä nämä tulevana kesänä keikkuvat kenkien sijasta korvissa. Oikean puoleiset ovat ehtaa vintagea, eivätkä nekään parhaimmillaan näissä kengissä.

Tämän rintaneulan sain anopilta ja omista laatiokoistani sattuu löytymään (tai ainakin pitäisi löytyä) sille pari. Ihan tämmöisenäänkin se olisi hauska koriste, mutta kiinnitys ei valitettavasti onnistu eli vähän pitää tuunata, jotta saa toimivat koristet.


Ei kommentteja: