maanantai 6. tammikuuta 2014

Hopotus: pullot kiertoon

Useammassakin kirjoituksessa olen esitellyt lasten juhlajuomia, joita pääsin testaamaan hopottajien kautta. Koska pyrin pitämään yllä edes jonkinlaista kierrätys ja nuukailuhenkistä ajatusmaailmaablogissani, päätin kehitellä myös noiden juomien pulloista jotain kivaa. Myönnetään taas kerran, useimmat muut kiikuttaisivat nuo lasinkeräykseen tai pullopalautukseen, minä en.

Lisämaistiaisiksi hankkimamme Pikku-Myy päätyi kukkamaljakoksi ja siltä pohjalta aloin katsella muitakin pulloja vähän erilaisin silmin.

Disneyn sinisen (eli Mikki rypälejuoma) ja Moomin violetin (eli mustikka-vadelmajuoma) pullot päätin säästää sellaisinaan ja käyttää niitä seuraavilla sopivilla kutsuilla kynttilän jalkoina  ja viedä vasta sitten lasin keräykseen. Vähän sellaista espanjalaishenkistä: pullon kylkeä pitkin valuvaa steariinia.

Violetista prinsessa pullosta yritän irrottaa tuon muoviosan siis prinsessoiden kuvan ja kehystää siitä taulun, jos onnistuu, niin esittelen sen sitten täällä.

Pikku-Myy (eli Moomin mansikkajuoma) pullon puolestaan yritän katkaista niin, että kids party-teksti leikkautuisi pois. Reunahionnan jälkeen siihen voisi teettää kukkakimpun eräälle vähän isommalle Pikku-Myy fanille. Luultavasti irroitan tuon etiketin ja leikkaan siitä sopivan osan, jonka sitten liimaan katkaistuun ja hiottuun pulloon takaisin.

Lentsikat pullosta en keksinyt mitään kivaa, joten ehkä sen sitten voi pitää suoraan kiertoon.

Mikäli olet enemmän kiinnostunut pullojen sisällöstä, siitä löytyvät tekstit täältä, täältä, täältä ja täältä.

Lisätietoa juomista löytyy myös täältä, KLIK.

Ai niin, unohdinpa mainita, että tuosta Pikku-Myy pahvilaatikosta, jossa juomat toimitettiin, otan materiaalit korttiin, jonka annan tuon Myy-maljakon kanssa eli kaikki kiertoon :-).


Ei kommentteja: