perjantai 10. tammikuuta 2014

Kierrätysaskarteluideoita

Tähän postaukseen kokoan ideoita, joista osaa mahdollisesti hyödynnän tulevan vuoden aikana. Eräänlainen ideapankki siis kyseessä. Pahoin pelkään, että täydennysten myötä tästä postauksesta tulee pitkä kuin nälkä vuosi.

Aiemmin esittelemieni vetoketjuruusujen lisäksi löysin uuden mielenkiintoisen version.



Paperitaidettakin voisi harrastaa tähän tyyliin:
Leikataan wc- tai talouspaperihylsystä sopivia pätkiä, maalataan, liimataan paikalleen ja kas, taulu on valmis.

Ensi vuonna kaikki saavat lahjansa vanhoihin pulloihin paketoituina.



Olen jo pitkään haaveillut, että löytäisin kirpparilta riittävän vanhan kirjan, jonka malttaisin silputa, ja toteuttaisin siitä jotain alla olevien kuvien kaltaista.



Ideavarkaudet jostain netin ihmemaasta, olen aikanani napannut kuvia talteen ottamatta niiden lähdettä ylös, joten en valitettavasti enää tiedä, mistä nämä ovat alunperin lähtöisin.

Nämä eivät välttämättä onnistu kierrätysmateriaaleista, mutta liitän kuvat kuitenkin tähän ideapankkiin, jotta tiedän, mistä niitä vuoden kuluessa etsiä.



Viimeisimmässä kuvassa on irrotettava kaksiklipsinen kenkäkoriste. Nämä irrotettavat koristeet ovat alkaneet kiehtoa minua samassa tahdissa kuin himotus perusavokkaisiin on lisääntynyt. Parilla koristeella kun saa kengät muuttumaan aivan erityylisiksi - ja mikä tärkeintä pääsee näpertämään jotain ja komppaamaan kaapeista tarvikkeita, joita on tullut säästettyä mahdollisia projekteja varten, josta esimerkkinä vielä tuo alla olevan kuvan vetoketjusta tehty kenkäkoristerusetti.




Lisää koristeidoita löytyy mm. täältä ja täältä

Edit: Lisään tähän maaliskuussa vielä yhden tarpeellisen idean ja ohjeen. Lähteenä Pikku Possun puuhapaja. Ohje täällä, KLIK.  Lopputulos tämä:

 Samasta lähteestä ovat peräisin myös nämä kaksi idea kuvaa. Carcassonne-peitto vaan on niin ihana.

Tuollaisen söpön käsilaukun olen aina halunnut. Tässä mallia, nyt vaan toteuttamaan.





Ei kommentteja: