lauantai 4. tammikuuta 2014

Hopotus: rääppiäiset

Koska kerran välipäiväbileistä jäi vielä herkkuja yli, niin päätimme pitää vielä rääppiäisbileetkin seuraavana iltana, jotta joka illalle varmasti tulisi menoa ja meininkiä, pari lasta ja pari aikuista vieraiksi, niin johan siinä touhua ja tohinaa riitti. Teksti tulee työkiireiden takia julkaisuun valitettavan paljon varsinaisten bileiden jälkeen, mutta eihän se asia siitä miksikään muutu.

Juhlan kunniaksi korkkasimme vielä yhden lasten kuohujuomapullon, jonka haimme kaupasta. Olisimme tietenkin ostaneet sitä suosikkiamme Planes persikkajuomaa, mutta paikallisen kaupan valikoimissa oli tasan yhtä sorttia lasten kuohujuomaa eli Moomin mansikkaa. Kuva nappaistu pikaisesti siina vaiheessa, kun pöytää vasta oltiin kattamassa.


Aikaisemmista maisteluista löytyy juttua täältä, täältä ja  täältä. Aiemmat juomat sain maisteltaviksi hopottajien kautta.

Moomin juhlajuoma osoittautui varsinaiseksi nappilaukaukseksi, sillä vieraanamme ollut pikkuneiti ihastui sekä juomaan että pulloon kovasti, hän kun suuri Pikku-Myy fani. Pullon hän sai mukaansa ja lupasi laittaa sen omaan huoneeseensa kukkamaljakoksi.

Hyvin samoilla linjoilla juoman suhteen oltiin tälläkin kertaa. Juomaa pidettiin kauniin värisenä, makua aavistuksen mietona, mutta muuten mielyttävänä, hennon vaaleanpunaisesta väristä plussaa.

Lisätietoa juomista löytyy täältä, KLIK.

Ei kommentteja: