lauantai 21. marraskuuta 2015

Pelikaapin uudet asukit

Olen yrittänyt hillitä pelien ostamista, mutta nyt en voinut hillitä itseäni, kun Anttila tarjosi -30% kaikista lautapeleistä. Olin varautunut ostamaan vuoden peli - palkinnon voittajat, mutta niitä ei paikallisessa Anttilassa (jonka pelivalikoima on viime vuosina pienentynyt kuin pyy maailmanlopun edellä) tietenkään ollut.

Sen sijaan sieltä tarttui mukaan iKnow pelin keltainen verio, siis aikamme ilmiöt hintaan 19€ ja Camel Cup hintaan 14€. Camel Cuphan on viime vuoden Spiel des Jahres voittaja, vaikka se Suomessa pääsi vain vuoden peli finalistiksi asti.

Tuon iKnown ostin siksi, että voisin tuunata kyseiseen peliin pelilaudan, joka mahdollistaisi useamman kuin kuuden pelaajan pelaamisen. Meidän peliporukka on usein 8-10 henkinen ja isolla porukalla pelattavia pelejä on kovin harvassa. Tuossa iKnowssa riittäisi kyllä haastetta ja nyt kahden pelin + kahden lisäosan yhdistelmässä riittäisi niin kysymyksiä kuin merkkejäkin, kunhan vaan saisin rakenneltua pelilaudan, joka sopisi 12 hengen peliin ja maalattua toisen pelin pelimerkit eri värisiksi.

Tajuan kyllä, että pelikaappi on aivan täynnä, mutta kai sitä joskus saa vähän hemmotella itseään.

Ei kommentteja: