torstai 5. marraskuuta 2015

Koulutuspäiväsaalis

Niinhän se menee, että kunnon koulutuspäiviltä pitää aina hamstrata mukaan ilmaista mainostavaraa, tarvitsisi sitä tai ei. Yritin sentään olla kohtuullisen järkevä, kun tuolta viime viikkoisilta koulutuspäiviltä noukin aarteita kassiini.

8 avainnauhaa eli mielestäni ole paljon, koska minun on tarkoitus taas ommella muutama uusi pussukka. Mielelläni olisin ottanut vaikka tuplamäärän, mutta niitä ei ollut saatavilla. Pari heijastinta, joita ei oikeastaan koskaan voi olla liikaa. Käsilaukkukokoinen suihkepullo käsidesiä.  Muutama kynä, jotka voi edelleen lahjoittaa niitä keräilevälle kaverille (ei kuvassa) ja sokerina pohjalla ihana limenvihreä muistikirja.


Tuo muistikirja on kyllä aivan ihastuttava ja sopii kovasti hyvin täydentämään lompakon, puhelimen kotelon ja avainkotelon muodostamaa kokonaisuutta. Ehkä voisin sitten pistää kiertoon sen muistikirjan, joka on reilun vuosikymmenen kulkenut laukussani ja onkohan siihen tullut kolme sivua kirjoitusta... Uusi muistikirja, uudet tuulet ja paljon tekstiä.

Ei kommentteja: