keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kimaltavat varpaat

Kokeilin joulukuussa ostamaani Lumenen kimallelakkaa ensiksi sormiin ja raavittuani viimeisiä jämiä hileistä reilu kuukausi lakkauksen jälkeen pois kynsistä totesin lakan niin kestäväksi, ettei se ehkä sovellu käytettäväksi sormissa. Siis en halua valittaa, onhan se ihan kiva, että lakka kestää kynsillä enemmän kuin sen kaksi päivää, mutta kun ne pelkät glitterit roikkuivat kynsissä kuin takiaiset ja lähtivät irti vain raaputtamalla, niin se ehkä oli hiukan liikaa. Kyllä vain, koetin lakan irroittamiseen kaikki netissä neuvotut folioon käärimisjututkin, turhaan, lakka kyllä lähti, mutta kimalteet jäivät.

Varpaitani kun en jaksa lakata joka ainoa viikko, niin niihin tuollainen superkestävälakka on kuin tehty. Niinpä sivelin varpaankynsiin alimmaiseksi pari kerrosta H&M:ltä ostamaani glitterilakkaa ja päällystin sen kahdella kerroksella Lumenen Magic dustia.

Kyllä nyt kimaltaa, vaikka ei valokuvassa ehkä siltä näytäkään. Eivätkä nämä meikäläisen koipeloiset muutoinkaan tuossa kuvassa kovin edustavilta näytä, mutta kun en oikein saanut pidettyä niitä paikallaan, koska hirnuin niin kovasti kuvaa otettaessa. Eihän sitä nyt vakavana voi pysyä, kun mies konttaa ja ryömii jalkojen juuressa ja sihtailee otoksia kolmen sentin päässä varpaista.


Kuvassa kiilto ei ole lähelläkään sitä, mitä se on livenä, tunnen itseni lähinnä discopalloksi kävellessäni, mutta onpahan jotain piristystä pimeyteen - joudun syömään sanani lumen inhottavuudesta, kyllä kymmenen senttiä lunta valkaisi maailman ja piristäisi mieltä kummasti.

Ei kommentteja: