lauantai 22. helmikuuta 2014

Farmiloota ja kärrynopat

Kuten otsikosta voi päätellä, on täälläkin katsottu tätä sosiaalipornahtavan tv-tuotannon viimeisintä saavutusta eli Farmia. Tämä kirjoitus ei kuitenkaan keskity Farmi-nimiseen tv-ohjelmaan, vaan farmilootaan, viimeisimpään askarteluprojektiini.

Tähän tarvitaan tukeva pahvilaatikko, tämä meidän laatikkomme oli mandariinilaatikko, jostain kaupasta joulun aikaan ostettu, liimaa sekä sopivat kuvat. Kuvina tässä toimivat Superfarmari-pelin sisemmästä laatikosta skannatut kuvat, sillä minusta on sääli, etteivät nämä hauskaiset eläinhahmot saa enempää näkyvyyttä missään. Toki ne näkyvät eri muodoissa myös pelin ulkolaatikossa, mutta tämä sisälaatikon kavalkadi on vain jotenkin niin ihana.Skannatut kuvat tulostetaan oikean tai lähes oikean kokoisiksi ja liimataan vuodat laatikkoon kiinni. Päällystetään myös laatikon kulmat yhdestä vuodasta leikatulla materiaalilla.


Melkein valmis farmiloota näyttää tältä. Kunhan liima kuivuu, täytyy laatikon sisälle vielä keksiä jotain reiänpeitettä.


Laatikko on tarkoitus antaa Herra Kirjoituksen siskon pojalle. Jos ei kelpaa, pidän sen itse, sillä tuo on aika passelinkokoinen lankalaatikko.

Samaan pakettiin ajattelin pistää nämä kärrynopat. Siis kudotut pehmonopat, sillä pitäähän pojan pienestä pitäen tottua siihen, että karvanopat kuuluu aina olla, jos ei autossa, niin rattaissa taikka mopossa sitten. Nämä tosiaan on ajateltu laitettavaksi vaunuihin, jotta pienellä riittää jotain katseltavaa ja kosketeltavaa.Nopat on tehty sinikirjavasta Veerasta, sisällä superlon kuutio. Kirjailut, joissa pojan nimi ja syntymävuosi mustalla. Ohje bongattu neulekerhosta joskus muinoin, sillä noppien kudotut osat ovat olleet jo kauan valmiina odottamassa valmistumista. Ne oli tarkoitus antaa nimiäisten aikaan, mutta koska nimi oli silloin suuri salaisuus, jäi valmistaminen sillä kohtaa ja nyt löysin ne lankalaatikoita siivotessani ja viimeistelin valmiiksi.

Ei kommentteja: