perjantai 7. helmikuuta 2014

Hopotus: Erisan ihonhoitotuotteet

Pääsin mukaan hopottajien kampanjaan, jossa testataan Erisanin ihonhoito tuotteita.

Tuotteita kuvataan näin: Suomalainen Erisan on kehitetty vastaamaan suomalaisen ilmaston antamiin haasteisiin. Kylmä pakkasilma, ankara viima sekä kuiva sisäilma rasittavat kasvojen herkkää ihoa. Iho tuntuu helposti kuivalta, kiristävältä ja kutisevalta. Talviaikaan kasvojen iho kaipaakin erityisen hellävaraisia, ravitsevia ja kosteuttavia hoitotuotteita. Hellävaraiset ja korkealaatuiset Erisan-tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eivätkä parabeeneja.

Testattavaksi saamani tuotteet ovat Erisan kosteuttava kuorintageeli ja Erisanin uudistava silmänympärysvoide.



Erisanin kosteuttava kuorintageeliä valmistaja esittelee seuraavasti: "Hellävaraisesti kuorivat mikrorakeet poistavat kasvoilta kuollutta ihosolukkoa sekä epäpuhtauksia. Tuote sisältää panthenolia sekä glyseriiniä, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Tuloksena on kirkas, puhdas ja kaunis iho. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja."


Silmänympärysvoiteesta puolestaan tarjotaan seuraavaa infoa: "A- ja C-vitamiineja sisältävä, uudistava silmänympärysvoide edistää herkän ja
ohuen silmänympärysihon uusiutumista ja ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä.
Sisältää lisäksi E-vitamiinia sekä Hyaluronihappoa, jotka vahvistavat ihon
omaa kosteustasapainoa ja joustavuutta. Allantoiini rauhoittaa herkkää silmänympärysihoa."

Tarkempaa tietoa löytyy täältä, KLIK

Ei kommentteja: