maanantai 10. helmikuuta 2014

Äidit vain...ja kosmetiikan ihmeellinen maailma

Tai no siis eihän minulla ole kuin yksi äiti, mutta siinä onkin sitten mammaa kerrakseen. Jotenkin minusta joskus tuntuu, että hänen elämäntehtävänsä on minun piloille hemmottelemiseni siitäkin huolimatta, että olen jo aikuinen ja käyn itse töissä ja.. ja... ja...

Nyt menin avaamaan suuni väärässä paikassa. Katselin Yves Rocherin mainoskatalogia ja ihastelin siinä olevaa ilmaislahjalaukkua ja mutisin, että sitä ei kannata pelkästään tilata ja etten voi hankkia mitään, kun olen kosmetiikan suhteen ostolakossa, vaikka saattaisin ehkä jotain tarvitakin. Se oli äidilleni se kipinä, hän ilmoitti, että hän ei ole ostoslakossa ja että nyt pitäisi sitten pistellä tilausta kehiin, hän tarjoaa.

Lopputuloksen syntyi sitten paketti, jonka hain tänään postista. Paketissa oli kahta erilaista ainetta kasvojen puhdistukseen (tilaus tehty ennen kuin pääsin mukaan hopottajien Erisan kampanjaan), toinen kuoriva puhdistusgeeli ja toinen ihan vain puhdistusgeeli (muistuttaa tuoksultaan ja koostumukseltaan uskomattoman paljon kauan sitten hankkimaani Anytimen puhdistusgeeliä, joka on oikea supertuote). Niitä parjattuja suihkugeelejäkin tilaukseen tuli taas pistettyä kaksi laventeli ja lime (milloinkahan mä osaan lopettaa sen Sulo Vilénin "ostetaan, kun halvalla saa" - ajattelun noiden suhteen), vaikka toisaalta tuo suihkugeeli on sellaista, että sitä tarvitaan aina.


Meikinpoistoainepullokin tuli tilaukseen pistettyä, vaikka ainakikin aikaisempien kokemusten perusteella Yves Rocherin meikinpoistoaineet eivät ole olleet minun makuuni, mutta koska noita putsareita ei ollut varastossa montaa, oli pakko käyttää tilaisuus hyödyksi. Rakastan laventelin tuoksua, joten laventelin tuoksuinen dödö täydentää mukavasti tuota laventeli suihkugeeliä ja toimii mukavana vaihteluna ainaisille Dermosilin dödöille. Ripsiväri oli tilaajalahja, sillekin on käyttöä, noita kuluu kun melkein joka päivä sellaista ripsiinsä levittää.

Viimeisimpänä tietenkin paketin helmi eli se todellinen syy tilauksen tekemiseen. Se kirkkaanpunainen laukku, jota tuolta ennen muuta havittelin. Merkki Daniel Hechter, pitäisi olla muka jotain laadukkaampaakin sorttia, mihin en kyllä usko. Ihan käypäiseltä tuo kuitenkin näyttää, sellainen perussimppeli veska, joka sopii kesäkäyttöön paremmin kuin hyvin. Mukana tuli myös samaan sävyyn sopiva lompakko, joka ei kyllä ole lokerojaoltaan minun makuni mukainen, mutta ehkä tuon kanssa johonkin reissuun voisi lähteä.

 

Sitten se "the perfect match"... Laukku sopii aikaslailla hyvin kaveriksi Herra Kirjoitukselta saamieni balleriinojen kanssa, kuten kuvat ilman salamaa ja salamalla kertovat. (Huomatkaa, etten jaksanut panostaa kuvankäsittelyyn ja reiunoilta tunkee kivasti mukaan kaikkea ylimääräistä sälää).




En minä silti äidilleni mahdottoman kalliiksi tullut, sen verran hyvät alennukset oli noissa tuotteissa ja ilmaiset toimituskulut eli paketin kokonaishinta oli noin 21 euroa.

Ei kommentteja: