keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Hopotus: Vertailussa Erisan-tuotteet osa 1

Pääsin hopottajien kautta testaamaan Erisanin kasvojenhoitotuotteita Kosteuttavaa kuorintavoidetta ja virkistävää silmänympärysvoidetta.

Koska omassa käytössäni on ollut lähes vastaavat, eri merkkiset tuotteet, päätin kirjoittaa jokusen sanasen vertailuksi. Toki näissä vertailuteksteisssä on aina huomioitava se, että se mikä sopii yhdelle ei ole hyvä toiselle ja että nämä ovat  vain yhden käyttäjän kokemuksia.

Kuorintavoiteissa verrattavana olivat siis Lancomen Pure Focus deep purifying clenasing gel ja Erisanin Kosteuttava kuorintavoide.

Koostumukseltaan tuotteet ovat varsin erilaiset. Erisan on väriltään tasaisen valkoista ja nimensä mukaisesti enemmän voidemaista. Lancome puolestaan on kellertävän läpikuultavaa geeliä turkooseilla kuorintahippusilla. Lancomen kuorintarakeet ovat karkeampia ja tuotteen koostumus epätasaisempi, kun taas Erisanin kuorintavoide on tasaisempaa ja kuorintarakeet pienempiä. Lancomen tuote on jämäkämpää ja vaatii enemmän kosteutta ja työtä levittyäkseen kasvoille tasaisesti.

Varsinaisessa puhdistustuloksessa en merkittäviä eroja havainnut. Sen sijaan totesin Erisanin huuhtoutuvan kasvoilta helpommin pois. Molemmat jättivät kasvot puhdistetun tuntuisiksi.

Erisanin plussiksi on tietenkin laskettava myös kotimaisuus ja kohtuullinen hinta sekä helppo saatavuus. Ainakin viimeksi kysellessäni minulle myytiin tuon Lancomen tuotteen osalta ei-oo:ta, kun taas Erisan-tuotteita voi ostaa vaikka ruokakauppareissulta marketin kosmetiikkaosastolta.

Hintavertailua en valitettavasti pysty tekemään kuin mutu-tuntumalla, mutta olisin silti valmis veikkaamaan, ettei Lancomen tuotteita saa sillä noin 7 eurolla, jonka Erisan kuorintavoide maksaa - tässä on sitten syytä huomioida myös pakkauskoko Lancomen kuorintavoidetuubin vetoisuus on 50ml ja Erisania on tuubissa puolet enemmän (siis 100ml).

Lisäinfoa Erisanin tuotteista löytyy täältä, KLIK

Ei kommentteja: