maanantai 17. helmikuuta 2014

Hopotus: Erisan kosteuttava kuorintavoide

Pääsin hopottajien kautta testaamaan tällä kertaa Erisanin uusia ihonhoitotuotteita, joista jo täällä mainitsin. Ei olisi tämä testi kyllä parempaan saumaan osua, ihoni kun on ihan kantajansa kaltainen eikä pidä talvesta mitenkään. En siis oikein ole löytänyt talvikäyttöön sopivia tuotteita, kun kesätuotteet tuntuvat usein turhan rajuilta ja kuivattavilta ja vastaavasti pelkkä vesi ei aina ihan riitä (no, vesi ja Marseillen saippua ehkä voisi olla se ratkaisu, mutta kun ihan aina ei jaksa sen saippuankaan kanssa "sotkea", eikä se kuitenkaan toimi kuorintana). Molempia saamiani tuotteita olen nyt sitten testaillut parin viikon ajan.

Ensimmäiseksi haluan jakaa käyttökokemukseni tuosta Erisanin kosteuttavasta kuorintavoiteesta. Erisanin tuotteita kuvataan seuraavasti: "Suomalainen Erisan on kehitetty vastaamaan suomalaisen ilmaston antamiin haasteisiin. Kylmä pakkasilma, ankara viima sekä kuiva sisäilma rasittavat kasvojen herkkää ihoa. Iho tuntuu helposti kuivalta, kiristävältä ja kutisevalta. Talviaikaan kasvojen iho kaipaakin erityisen hellävaraisia, ravitsevia ja kosteuttavia hoitotuotteita. Hellävaraiset ja korkealaatuiset Erisan-tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita eivätkä parabeeneja."

Kosteuttavaa kuorintavoidetta kehotettaan käyttämään 1-2 kertaa viikossa tai tarpeen mukaan. Hellävaraisesti kuorivat mikrorakeet poistavat kasvoilta kuollutta ihosolukkoa sekä epäpuhtauksia. Tuote sisältää panthenolia sekä glyseriiniä, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Tuloksena on kirkas, puhdas ja kaunis iho. Sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle. Voide levitetään kostutetulle iholle ja huuhdellaan pois eli varsin simppeli ja helppokäyttöinen tuote.


Omassa kaapissani on ollut Lancomen vastaavan tyylinen tuote, jota olen säästellyt ja vain harvoin käyttänyt, koska sitä ei saa enää ja vastaavaa, yhtä hyvää, en ole löytänyt. Eipä tarvitse enää säästellä, sillä Erisanin kuorintavoide on vähintäänkin yhtä hyvän tuntuinen ja myös edullisempi kotimainen vaihtoehto. Kummastakin noista ominaisuudesta siis vielä lisäplussat tuotteelle. Hintaa tällä kuorintavoiteella on reilut 6 euroa.

Koska suurin osa käyttämästäni kosmetiikasta on hajustettua, tuntui hajustamaton vaihtoehto aluksi oudolta, mutta siihen tottui hyvin pian, eikä tuoksuja enää kaivannutkaan - pikemminkin tuoksullisen vaihtoehdon käyttö toi ajatuksen: onko tämänkin pakko haista joltain.

Tuote on hyvin riittoista, koska sitä tarvitaan ehkä herneenkokoinen pallo koko kasvojen alueelle. Eli 100ml tuubi riittää ainakin minulla varmastikin vuoden käyttöön ellei pidemmäksikin aikaa.

Lisää tietoa tuotteesta täältä.

Ei kommentteja: