maanantai 28. joulukuuta 2015

Lisää kimallusta arkeen

Kuten tuolla aikaisemmin kerroin, lipesi otteeni kimaltavien hiuspantojen hankinnassa vähän liioittelun puolelle. Posti on taas viime päivinä tunkenut postiluukustamme sisään lukuisia kiinan paketteja. Suurimmasta osasta niistä on paljastunut kaikenlaista kimaltavaa.

Edellisen postauksen saldo oli viisi hiuspantaa, ja tässä nyt sitten muutama lisää.
Ensimmäisen kuvan kaltainen panta minulla oli jo kerran, mutta se oli rikkunut postissa kuljetuksen aikana. Pantaa ei valitettavasti saanut korjattua siististi, joten tuhlasin 70c lisää ja ostin uuden.


Tumma kulta-musta panta on jo päätynyt käyttöön muutamankin kerran ja se on lempparini, se kun on hauskasti näyttävä ja erilainen, mutta ei kuitenkaan liian pramea.


Edellisen vaalea sisko on sitten jo huomattavasti arkisempi, mutta kuitenkin pykälää näyttävämpi kuin peruspanta.

Ja sitten sitä bling-blingiä oikein urakalla. Timantteja yhdessä rivissä, kolmessa rivissä, helmillä ja ilman.


Lisäksi vielä vähän vaaleanpunaista mukaan elämään, kuva ei anna totuudenmukaista kuvaa, sillä panta on oikein kunnollisen hattaravaaleanpunainen ja punottu kuudesta pienistä siemenhelmistä koostuvasta ketjusta.




Taidanpa haastaa itseni pantahaasteeseen, joka mukailee blogeissa käynnissä ollutta kenkä- ja laukkuhaastetta. Säännöthän tuossa Veeran ja Iinan (ja Mikon) haasteessa menivät niin, että joka päivä piti käyttää vähintään yhdet kengät (tai laukku) ja se voitti, jonka kengät/laukut riittivät pisimmälle. Kun itsensä kanssa kisaa, ei voittajasta varmaankaan ole epäselvyyttä, mutta voisin myös lyödä itseni (ja Herra Kirjoituksen) kanssa vetoa siitä, miten pitkälle nuo pannat piisaavat.

Ei kommentteja: