keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Vetoketjuveska

Sain jossain vaiheesa lahjoituksena (facebookin kautta kyllä juu) useamman kymmenen metriä vetoketjua, jossa ei ollut lukkoja. Koetin kysellä lukkoja vähän sieltä ja täältä ja todettuani, että se on ihan mahdoton tehtävä, päätin hyödyntää vetoketjut muuten.

Ihan koekeilumielessä tekaisin mustasta ketjusta pienen iltalaukun tapaisen annettavaksi tuttavalle, joka sai myös paperipäällysteiset kenkäni (ne kun olivat osoittautuneet itselleni liian isoiksi). Minä sain toki vaihdossa pari uudet kengät tuunattaviksi eli kannattava vaihtokauppa.

Laukun saaja ihastui ja veska oli ilmeisesti herättänyt synttäreillä, jonne hän sen kanssa meni, ihmettelyä. Tuo vetoketju kun on siitä hauska materiaali, että se toimii itse myös koristeena, kangasosa on mattapintainen ja hammasosa puolestaan kiiltävä, joten kauempaa laukku näyttää lähinnä koristeellisesti raidoitetulta.


Itselleni pyöräytin olkalaukun punaisesta vetoketjusta. Yllättävän hyvin toimii tuo vetoketju myöskin olkahihnana. Laukku ei ole kovin iso, mutta sisään mahtuu juuri sopivasti  lompakko, puhelin ja avaimet.


Punaisen veskan pohja ei ole oikein onnistunut, mutta tämä olikin ensimmäinen harjoituskappaleeni tästä väristä. Ehkä seuraava onnistuu sitten jo paremmin.

Ei kommentteja: