tiistai 20. syyskuuta 2016

Päivän askartelut

Ainaisen sukankutomisen jatkoksi halusin kokeilla jotain muuta. Olen jo pitkään halunnut kokeilla clutchin tekemistä. Amerikkalaisissa tutoriaaleissa materiaalit ovat löytyneet halvalla huonekalu- ja sekatavaraliikkeistä, tällä seudulla ei vaan vastaavia ole saatavilla, ei ainakaan siihen hintaan, jonka olisin valmis maksamaan.

Kirpputorilta löysin muutamalla kymmenellä sentillä pari pöytätablettia ja lisäksi sain lahjoituksena kassillisen tapetteja, jotka sopivat tarkoituksiini paremin kuin hyvin. Kuumaliimalla liimasin tapetit tabletin päälle. Tumman clutchin kiinnikkeeksi otin vanhasta hajonneesta kännykkäkotelosta magneetin, jonka peitin vielä palasella samaa tapettia. Toki sen olisi voinut upottaa tuonne ensimmäsen tapettikerroksen alle, mutta kun en vielä siinä vaiheessa ollut varma paikasta.

 
Valmiina näyttää sitten tältä.


Toinen, vaaleampi odottaa vielä kiinnikkeitä, pitäisi jostain kaivella pari prikkaa, jotka toimisivat magneetin vastakappaleina, magneetit minulla jo olisikin.


Samalla kun olin kaivellut tapetit esille, päätin päällystää pari Pringles-purkkia odottamaan sitä mystistä hetkeä, kun vihdoin alan tehdä sytykesipsejä. Noihin niitä on helppo pakata.

Langan jämiä varten tuunasin Lidlin Lord Nelsson sitruunatee-purkin. Sekin on vielä puolitekoinen, koska siitä puuttuu teksti. Toivon löytäväni paikallisesta Lidlistä vastaavan purkin eri värisenä, jotta saan toisen purkin myös Nallen jämiä varten. Tämäkin purkki on puolitekoinen, siitä kun puuttuu vielä tekstit tuosta etiketistä. Tämä purkki siis seiska veikoille tulossa.


 

Ei kommentteja: