maanantai 12. syyskuuta 2016

Näkemiin Nokia, tervetuloa Heivaan

Jokin aika sitten Lumiani hajosi, mitä valitin täälläkin isoon ääneen. Hyvin pian sain huomata sen, että en tullutkaan toimeen sillä 10€ halpa Huaweilla, joka joskus meille ostettiin varapuhelimeksi. Kauppaan oli siis pakko mennä.

Herra Kirjoitus suoritti vertailun perusteellisesti ja niinpä minä sitten päädyin hankkimaan Huawein Honor 7 liten. Olisin halunnut kullanvärisen, mutta sitä olisi pitänyt odottaa vielä melkein viikko, mitä en sitten kuitenkaan jaksanut, koska silloinkaan puhelimen saaminen ei olisi ollut aivan varmaa. Kun puhelin kuitenkin välttämättä tarvitsee kotelon, niin se on ihan sama, minkä värinen puhelin siellä sisällä oikein on.

Myyjä yritti myydä montaa lisävarustetta lisäksi, mutta ainoa, mistä tehtiin kaupat oli bluetooth kaiutin. Sen sai puhelimen ostajana kympillä. Halusin sen siksi, että kunhan ehdin lataamaan (tai latauttamaan Herra Kirjoituksella) puhelimen täyteen äänikirjoja, niin niitä voi sitten kuunnella tuon kaiuttimen kautta. Kun sen sai kullanvärisenä, niin piti sitten tietty ottaa sellaisena, jotta sain edes jotain kultaista.Huomattavasti halvempi tuo oli kuin Herra Kirjoitukselta saamani hajonnut Lumia, mutta jos se ei kestä kuin muutaman hassun vuoden, niin ei siihen kannata hirveitä satsata. Nyt aika menee sitten aivan uudenlaisen puhelimen opettelussa. Tuo Heivaan kun on aika erilainen kun vanha perinteinen nokialainen. Whatsapp ei suostunut kirjoittamaan millään Huaweita kun yritin sitä kirjoittaa, vaan tarjosi sitkeäsi Heivaania tilalle. Niinpä puhelimesta tuli nyt sitten Heivaan.

Jotta puhelinta uskaltaisi käyttää tilasin siihen kotelon, tai itse asiassa kaksi, ebaysta ja samaan kauppaan myös panssarilasin näytön suojaksi. Koteloista toinen on turkoosinvärinen ja toinen kullanvärinen - jos en saanutkaan kultaista puhelinta, sain edes kullavärisen kotelon.

Ei kommentteja: