tiistai 13. syyskuuta 2016

Ekat viikot

Takana on nyt yksi viikko kevennystä ja yksi viikko rajumpaa ketoosiin tähtäävää dieettiä. Yllätyksekseni hirveä nälkä ei ole juuri kertaakaan vaivannut. Jos nälän tunnetta on ollut, se on johtunut liian pitkiksi venyneistä ruokaväleistä eli ihan oma moka. Tasainen syöminen kun tuossa on kaiken a ja o. Olo on siis pääsääntöisesti ollut hyvä tai todella hyvä.

Ensimmäinen huomaamani muutos on liikunnan lisääntyminen ihan vahingossa. Viimeiseen noin vuoteen en ole juuri työmatkaliikuntaa harrastanut kuin aivan satunnaisesti- ihan siitä syystä, etten ole jaksanut. Nyt ei ole oikeastaan tullut edes mieleeni, että jotenkin muutenkin voisi töihin mennä kuin pyörällä tai kävellen. Samoin on hissi jäänyt käyttämättä ja kipitän nykyään aina rappusia.

Toiseksi olen huomannut olevani pirteämpi, herään aamulla ennen herätyskellon soittoa levänneenä tai suhteellisen levänneenä. Asia, jota ei ole varmaan pariin vuoteen tapahtunut. Ja mahtuvathan ne vaatteetkin hiukan paremmin päälle.

Odotan innolla sitä, koska voisin ottaa käyttöön kokoa pienemmät työvaatteet ja myönnän odottavani myös sitä, koska joku asiasta tietämätön huomaa. Saattaa olla, että sitä saan odottaa viikkoja tai kuukausia ja sittenkin vastassa on vain hiljaisuus.

Ei kommentteja: