tiistai 2. helmikuuta 2016

Tammikuun poistot

Tammikuussa listasin tarkasti vain poistuneet, saapuneista tein kuvallisen postauksen tammikuun loppuun, mutta en tarkasti laskenut, montako tavaraa saapui, enkä sitä, tulivatko aivan kaikki kuvatuiksi. Ehkä se oli parempi niin, koska muuten olisin voinut sairastua tavara ähkyyn.

Jonkinlaisena kompensaationa voidaan todeta, että kyllä niitä tavaroita poistuikin. Pelkästään erilaisia kosmetiikkajuttuja tyhjeni 21 kappaletta. Verhoja poistui kolme paria, jotka vaihdoin kaikki kahviin. Lisäksi vaihtoon meni useampia tuoksukynttilöitä, vanhan meiltä käytöstä poistuneen hammasharjan uudet vaihtopäät, remontissa ylimääräiseksi jäänyt roskakori, pari hiustarvikesettiä, askartelutarvikkeita ja sälekaihdin - vaihtomateriaalina toimivat niin kahvipaketit, maitopurkit, vetoketjut kuin pipokin.

Ihan rahallista tavaran myyntiäkin harrastin muutaman vaatteen, parin hiusjutun, askartelutarvikkeiden ja konmari-säilytyslaatikoiden verran.

Roskiin taisin pistää kasan loppuunkuluneita siivousrättejä, jokusen vanhan muovikupin, vanhat patterit (nämä siis kierrätykseen, mutta lasken senkin roskiin laittamiseksi), pari kuollutta kukkasta sekä yhdet loppuunpidetyt alushousut.

Jotta en vaikuttaisi niin paatuneelta, niin kyllä minä harrastin myös vastikkeetonta lahjoittamista. Kiertoon ilmaiseksi menivät niin säilytyslaatikko, pilttipurkit, kassillinen kuplamuovia, aurinkovoide, reilumpi satsi askartelutarvikkeita, tämän vuoden kalenteri, lautapeli, kynäteline ja lukuisia erilaisia kukkasen alkuja.

Kaikkiaan meiltä poistui tammikuussa 65 tavaraa, joissa siis esimerkiksi verhot on laskettu yhdeksi tavaraksi, vaikka niitä kaksi onkin. Myös kassilliset askartelutarvikkeita, kuplamuovia ja kukkasen alut (joita annoin kaikkiaan toista kymmentä) on laskettu vain yhdeksi poistoksi. En ole myöskään laskenut mukaan sytykeruusuja tai sukkia/tossuja, jotka olen lahjoittanut, vaikka ruusuja on poistunut varmaan kolme sataa ja sukkia yhdet, samoin tossuja.

Vuoden poistohaasteesta puuttuu siis vielä 300 tavaraa, mutta tässä kuussa jatketaan. Olen jo saanut listalle muutaman tavaran ja lisää olis tarkoitus saada. Ja listata myös ne saapuneet...

Ei kommentteja: