sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Itsekuripäiväkirja viikko 7

Viikko alkoi sikäli paremmissa tunnelmissa kuin edellinen, että isä pääsi kotiin sairaalasta. Kunto on vähintäänkin kohtuullinen, vaikka liikkuminen onkin huonompaa kuin ennen tätä kierrosta. Ja niitä huonoja uutisiakin tuli sitten oikein tuplaten, en jaksa niitä sen enempää enää tässä läpikäydä. On vain pakko luottaa siihen, että elämä kantaa.

Töitä, töitä ja töitä on pääsääntöisesti ollut tämän viikon ohjelma. Työtunteja kertyi 56 tälle viikolle ja tuostakin laskelmasta saattaa vielä puuttua tunti tai pari - kuka niitä niin tarkkaan laskee.

Lukitut pankkitunnuksetkin sain auki, kyseessä oli siis turvakortin jumiutuminen. Tästäkin Danske on löytänyt oivan keinon rahastaa, uusi kortti maksaa 10€. No, ilman korttia ei tule toimeen eli pakko maksaa ja irvistellä. Kun tuohon summaan lisää vielä bussikulut (kaksi matkaa, yksi hukkareissu ja toinen, jolloin tunnukset avattiin), oli pakko käyttää apupyöriä, jotta ehti konttorin surkeiden aukioloaikojen puitteissa ovenripaan kiinni, tuli kortin kokonaishinnaksi 16,60€.

Lauantaina käytiin useammassa kuin yhdessä kaupassa, koska jääkaappi alkoi näyttää varsin tyhjältä. Kauppakassiin päätyi mm. 2kg naudan jauhelihaa, 1,5 kg broilerin minuuttipihvejä, juustoa, leikkeleitä, jogurttia, maitoa, raejuustoa, rahkaa, päärynöitä, kurkkua ja tomaattia. Osa meni toki pakkaseen ja osaa syödään alkavalla viikolla. Minun osuuteni kauppalaskusta oli noin 37€. Lisäksi tilasimme alkuviikosta pizzat kotiin, niiden kustannus oli suunnilleen 21€ (rullakebab, pizza ja 2x ranskalaiset, joita syötiin sitten 3 päivää).

Muita laskuja ei tälle viikolle tullutkaan maksettavaksi eli viikon kokonaiskulutus oli noin 75€.

Tavaroita sentään on poistunut jokunen tasaiseen tahtiin, hyvä näin.

Ei kommentteja: