sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Itsekuripäiväkirja viikko 9

Rehellisesti sanoen, tästä viikosta ei juuri ole mielikuvaa minkään suhteen. Päässä ei ole pyörinyt kuin kaksi asiaa isän sairastaminen ja oma jaksaminen. Sattuma näet järjesti niin, että työvuoroihini tulla tupsahti ylimääräinen yövuoro ja minähän en osaa sanoa työlle ei. Joten loppuviikko sujui mielenkiintoisissa merkeissä, ensin perjantaina päivä töissä, sitten kolme yötä ja taas maanantai aamuna (vaikka se enää tähän viikkoon  kuulukaan) suoraan yötöistä päiväksi töihin. Siinä välissä vietin pari puolikasta päivää isän kanssa sairaalassa ja olin mukana kotiuttamassa häntä parin tunnin nukkumisen jälkeen lauantaiaamuna.

Olin siis seitsemänä päivänä tavallissa töissä, yhtenä päivänä harrastustöissä ja vielä monen monta tuntia sekä ylitöissä että sairaalassa isän kanssa. Se riitti siihen, etten kovin paljon jaksanut panostaa mihinkään muuhun. Kauppalaskuista ei ole mitään mielikuvaa, sen sijaan sellainen tuntuma on, että roskaruokaa tuli syötyä ihan liikaa ja karkkia myös. Tavaroita en kyllä ole ostellut tuota luvallista kympin tuhlausta enempää ja itse asiassa noistakin jää meille vain osa, koska vetoketjut ja langat muuttavat uudessa muodossa pois meiltä sitten aikanaan.

Laskin jo tässä vaiheessa kuukauden poistot ja sain kasaan 42 meiltä poistunutta tavaraa. Aika moneen on vielä laskettu nippuun "useita" tai "paljon" ja lisäksi useampi tavara on joko vaihdettu tai myyty.

Ei kommentteja: