keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Tuotetestaus: Tolu tiskiaine

Pääsin mukaan Tolun järjestämään kampanjaan, jossa testattiin Tolun uutuuksia tiskiaineita. Saimme testiin kaksi pulloa tiskiainetta, sinisen ja punaisen. Sininen pullo piti sisällään todellisen tehopakkauksen eli Tolu Ultra Powerin, joka on valikoiman tuotteista tehokkain. Siinä on tuotesarjan tuotteista eniten entsyymejä, joita yleensä käytetään astianpesukoneessa käytettävissä puhdistusainessa. Juuri nämä entsyymit ovat sarjan juju, niitä on nyt ensimmäistä kertaa käytössä myös käsin tiskaamiseen tarkoitetuissa aineissa. Entsyymit hajottavat tehokkaasti pinttyneen, kiinnipalaneen ruoan, kuten kuivuneen pastan, riisin tai paistetut perunat…ilman hankaamista. Tolu astianpesuaine on myös erittäin tehokas rasvanpoistaja.

Toinen, punainen pullo, sisältää vähän vähemmän noita entsyymejä, mutta sitäkin enemmän herkullista tuoksua. Punainen Tolu kun tuoksuu Kirsikalta ja Greipiltä.

Tiskausteholtaan kumpikin on erittäin tehokas, erityisen positiivisia kokemuksia meillä on rasvanpoistosta, sillä rasvan irrottaminen muovikupista on välillä työn ja tuskan takana, toisinaan suorastaan mahdotonta. Tolulla lähti kuitenkin sekin oikein hyvin.


Tällä kertaa suurimman osan tiskaustyöstä ja testauksesta hoiti Herra Kirjoitus, koska minä en leikatulla kädelläni saanut tiskata.




Hyvin se sujuu mieheltäkin tiskaus ja puhdasta tuli!

Ei kommentteja: