torstai 23. lokakuuta 2014

Joulu on aivan kohta

En halua uskoa sitä, mutta karvas totuus on, että jouluaattoon on tasan 2 kuukautta aikaa. Tässä kohtaa voisi sitten halutessaan vetää ensimmäisen kunnon joulu-tulee-ihan-justiinsa paniikin, jos haluaisi, mutta en taida haluta. Olen ostanut jonkun verran joululahjoja valmiiksi ja yritän muutenkin sopia, että tänä vuonna hankittaisiin mahdollisimman vähän lahjuksia, joten niiden suhteen ei syytä paniikkiin.

Sen verran olin kaukaa viisas, että kun eräällä kirpparireissulla törmäsin äärimmäisen edullisiin joulupalloihin, piti ne tietenkin kotiuttaa.


Pussillinen valkoisia silkkipalloja ja toinen punaisia lisättynä parilla sydämellä ja pikku omenalla kustansivat yhteensä 0,80€. Osasta puuttuivat ripustuslenkit, mutta koska harakalla on kotona kultalankaa, niin niiden korjaamiseen ei mennyt kuin kymmenisen minuuttia ja niin olivat kaikki käyttökuntoisia.


Tuossa ensimmäisessä kuvassa vilahtaakin jo yksi "itsepiristykseksi" tekemistäni hankkinnoista. Kalevala korun vuoden 2014 joulukoriste Suojelus. Olen sen verran moneen kertaan täällä valittanut ja vaiteloinut sitä, että koristesarjastani puuttuu sen ensimmäinen, että päätin varmistaa sen, ettei ainakaan tämä viimeisin jää saamatta. Hankintaan vaikutti toki vielä sekin, että minulla oli lompakossani -15% alennuskuponki tiettyyn kultasepän liikkeeseen koskien kaikkia Kalevala Koruja. Tietenkin kysyin ensin varovasti koskee se kuponkini myös tätä koristetta, kun se ei ole varsinainen koru. Kuultuani, että alennuksella saa tämänkin, niin iskin kupongin ja rahat tiskiin. Suojelus minulle ja 22€ kaupan kassaan.



Tämä on aika erilainen kuin aikaisemmat, siis muotokieleltään tarkoitan, muut kun ovat sellaisia pehmeän pyöreitä ja tämä selkeästi särmikkäämpi. Kaunishan tämäkin on, ei siitä mihinkään pääse. Nyt pitää sitten vain hankkia kuusi, johon ripustaa nämä yhdeksän aarrettani.


Ei kommentteja: