torstai 16. lokakuuta 2014

Hopotus: Myllyn paras voitaikinatasku

Pääsin Hopottajien kautta mukaan testailemaan jälleen yhtä uutuutta: Myllyn paras voitaikinataskua.


Kyseessä on voitaikinasta valmistettu, valmiiksi taskunmuotoon taitettu paistovalmis leivonnainen, joka löytyy kaupan pakastealtaista. Taskut valmistuvat uunissa 15 minuutissa, jonka jälkeen ne ovat valmiita täytettäviksi suolaisella tai makealla täytteellä. Helppoa ja nopeaa tarjottavaa vaikka yllätysvieraille siis.

Paketista löytyy 10 kappaletta valmiita taskuja eli jos kovin isoa vierasporukkaa ei ole tulossa, saa samasta paketista tehtyä sekä suolaiset että makeat tarjottavat kun täyttää taskut erilaisella täytteellä. Ja noiden täytteiden suhteen on rajana vain oma mielikuvitus aina perinteisestä kinkku-juustosta ja jauhelihasta aina banofee-versioon asti (ihan oikeasti tämä herkkup****e yllätti itsensä ensimmäisenä miettimästä täytteeksi viipaloitua persimonia kera kinuskikastikkeen ja kermavaahdon).

Ainekset: vehnäjauho, voi (maidosta) 34%, vesi, suola, happamuudensäätöaine (L-viinihappo). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, seesaminsiemeniä ja kanamunaa. Tuote on vähälaktoosinen.

Taskuja löytyy tosiaan pakastealtaasta esimerkiksi hyvinvarustelluista Prismoista, S-marketeista, K-supermarketeista ja K-Citymarketeista. Toki näitä saa myös Stockmannilta, mutta nuo ensinmainitut ovat täällä periferiassa huomattavasti lähempänä.

Lisäätietoa tuotteesta löytyy täältä, KLIK.

Ei kommentteja: