keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Runsaudensarvi: kynsilakat

Kynsilakat olivat pari vuotta sitten se ensimmäinen tavara, josta syntyi se ahaa-elämys, että näitä alkaa olla liikaa ja näitä ei ehkä enää kannattaisi hankkia lisää. En edes muista, miten monta vuotta siitä on kun tuon valaistumisen koin ja  sen jälkeen olen melko tarkasti pitänyt tuosta lupauksestani kiinni. Itse en ole ostanut yhtään lakkaa, lahjaksi olen saanut tai esimerkiksi jalkahoitoon liittyen vastaanottanut.

Jokunen noista on tässä vuosien saatossa tyhjentynyt ja silti niitä on melkoisen monta jäljellä. Pahinta kuitenkin on se, että olisin tässä muutama päivä sitten tarvinnut punertavan ruskeaa kynsilakkaa johonkin muuhun kuin kynsien lakkaamiseen, ja sellaista ei tietenkään löytynyt varastoistani. Homma jäi hoitamatta ja nyt pohdin sitten, mistä sellaisen saisi halvalla tai ilmaiseksi.

Muita värejä kynsilakkoja sitten olisikin vaikka muille jakaa. Tiedän, ettei kuvasta paljon näe värejä, mutta lakat oli pakattu niin tiiviisti, etten millään halunnut alkaa koreja purkamaan. Mustaa ei ollut, mutta tumma vihreää, violettia ja sinistä sen sijaan. Keltaistakaan ei ollut, mutta kullanväristä kyllä.


Laskin lakat ja pääsin lukemaan 75 lakkapulloa, ei oo sillä kohtaa kyllä järki päätä pakottanut, kun noita on tullut ostettua. Ymmärränpä nyt sitten jatkossa olla ostamatta - tarvetta lisälakoille ei todellakaan ole. Jos alkaa lakkojen ostaminen kutkuttamaan mieltä, niin kaivan omat lakat esiin ja pyörittelen niitä tovin, niin eiköhän ostohalut siitä katoa.

Taidanpa jättää laskematta, paljonko noita muita kynsikoristeita on - tarroja, timantteja ja kaikkea muuta kun on niitäkin päätynyt varastoon enemmänkin kuin omiksi tarpeiksi.

Ei kommentteja: