torstai 19. kesäkuuta 2014

Unelmakengät maailmalla

Minulla kävi niin uskomattoman hyvä tuuri, että löysin lähes täydelliset unelmakengät ja sain ne haltuuni vielä sopivasti ennen kongressia. Ne pelastivat sentään jotain muuten surkeasta vaatevalikoimasta ja tunnelmasta. Kengät ovat Tamariksen mustat korkkarit, joissa on 1,5cm platoa ja kymmenkunta senttiä korkoa, joka on siro, mutta kuitenkin riittävän tukeva ja mukava kävelemiseen. Kärki on pyöreä ja lesti sopiva. Täydelliset näistä olisi tehnyt se, että pintamateriaalikin olisi ollut nahkaa, sisäpinta näet on. Toisaalta ei tuohon 13€ hintaan, mitä näistä uusina maksoin, olisi millään täysnahkaisia saanutkaan. Vielä kun löytäisi jostain samanlaiset kiiltävällä pinnalla olisin kovin onnellinen.



Jotain pientä tuolta maailmalta tarttui mukaan. Myönnän kyllä lukeneeni ilmaisen tavaran kirouksesta, mutta en silti osannut vastustaa niiden seireenin kutsua. Minikokoinen ensiapulaukku, puuvillainen sininen huivi, pari kasvosaippuaa, suklaata, melkoinen kasa avainnauhoja seuraavaa mahdollista projektia varten (työkaverit avustivat näiden hankinnassa) ja pari erilasita kassia oli "ilmaissaalis". Olisin toivonut, että tuon juuttikassin toinen puoli olisi jätetty painatuksetta, silloin sille olisi ollut enemmän käyttöä - nyt toisella puolen rakastetaan Helsinkiä ja toisella kerrotaan, mihin kongressiin osallistuin.




Kongressissa oli myös mahdollista askarrella. Tarjolla oli helmiä 13:ssa eri värissä ja niistä piti koota rannekoru (nauhan sai tervetulopaketissa), kun nauha oli valmis, siihen sai vielä tuollaisen sydämen, jossa on erityiskaiverrus. Noita helmiä tuli sitten kahmittua vähän enemmänkin kuin yhteen koruun olisi tarvittu, mutta kun en oikein alkuvaiheessa hahmottanut millaista rannekorua alkaisin tehdä siis miten värit sommittelisin, oli paras varautua vähän kaikkeen.




Ihan varmasti noille ylimääräisillekin helmille löytyy käyttöä, vaikka niiden kohtaloa ei vielä olekaan sinetöity.



Ei kommentteja: