keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Hopotus: Del Monte Smoothiet Vadelma

Kuten jo aikaisemmin kerroin, pääsin hopottajien kautta testaamaan kesän uutuusherkkua. Del Monten Smoothieita.

Nämä herkut ovat siis myynnissä pakastealtaassa kolmen kappaleen pakkauksissa. Hinnat vaihtelevat jonkin verran liikkeittäin, mutta pakkaukset maksavat noin neljästä eurosta viiteen euroon asti. Saatavissa kaikista suurimmista päivittäistavarakaupoista - olen ostanut näitä meille niin Citymarketista, Supermarkista kuin Prismastakin (eli siis ekat "ilmaiset" maistinpakkaukset K-kaupasta lahjakortin vuoksi ja lisää sitten muualta...) ja varmasti löytyy muistakin kaupoista.

Yhdessä Vadelmasmoothiessa on pakkauksen mukaan 81 kaloria.  Smoothie on maidoton eikä sisällä keinotekoisia värejä, aromeja eikä lisäaineita.


Ainesosat: vesi, vadelmasose (25 %), sokeri, glukoosisiirappi, mustaherukkasose (3,7 %), värit (antosyaanit, punajuuriväri, kurkumiini), sitruunatäysmehutiiviste), stabilointiaineet (metyyliselluloosa, guarkumi, johanneksenleipäpuujauhe, karboksimetyyliselluloosa, pektiini, natriumalginaatti), happo (sitruunahappo), limetäysmehutiiviste, aromi. Laktoositon.

Valmistaja mainostaa, että smoothieen on käytetty vain laadukkaimmat marjat. Maku on kyllä niin täyteläisen vadelmainen, että olen valmis uskomaan tuon mainoslauseen. Herkku todellakin maistuu juuri siltä, mitä mainos lupaa. Del Monte Smoothien suutuntuma on pehmeän jäätelömäinen, eikä lainkaan hileinen kuten sorbetissa tai mehujäässä. Vadelma smoothie maistuu juuri poimituilta vadelmilta, on sopivan raikas, ei liian makea. Ehkä enemmän aikuisten kuin lasten makuun ja varmasti täydellinen hellepäivän herkku - no, maistuvat ne muutenkin, meilläkin tekivät kauppansa niin hyvin, etten ehtinyt itse ottamaan kuvia pakkauksista tai tuotteista, vaan jouduin käyttämään netistä lainattuja kuvia. Mutta siis aivan ehdottomasti suosittelen sellaisille, jotka pitävät vadelman mausta ja haluavat nauttia jotain raikasta.

Lisäinfoa täältä, KLIK



Ei kommentteja: