maanantai 9. kesäkuuta 2014

Terassihoroskooppi

Tämä kuuluu niihin sähköpostien yleistymisen aikoihin kiertäneisiin legendaarisiin kiertoviesteihin, joista oli olemassa aika monta versiota.

Poimin noista oldies but goodies jutuista muutaman valitettavan osuvan otannan kuvaamaan meikäläisen terassikäyttäytymistä - ihan kaikki ei sentään osu ja uppoa, en esimerkiksi koskaan juo kossukolaa.

"Kauris saattaa viipyä niin myöhään töissä, että parhaat terassihetket ovat jo ohi. Muutenkaan merkki harvoin sortuu terassilla yltiöpäiseen nautiskeluun. Säästäväisellä ja tunnollisella kauriilla kyllä olisi aikaa ja rahaa viipyä terassilla pitempäänkin, mutta usein luonto ei anna myöten. Siinä siis ystäville haastetta. JUOMASUOSITUS: oikein iso"

"KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan, lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania."

"Kauris alkaa puhua kaikkitietäväiseen sävyyn ja jakelee auliisti neuvoja alkuillasta. Kännissä kauris vapautuu ja todennäköisesti saa iskettyä itselleen seuraa. Kauris on kuitenkin harvoin se, joka oksentaa naapuripöydän tuoppien päälle. Uusia ystäviä hän kyllä hankkii kymmeniä, jotka sitten aamun valjetessa jäävät unholaan ja kauris palaa taas ylhäiseen yksinäisyyteensä."

"Kauris tulee yksin. Hänellä on taas masennuskausi menossa ja töistäkään ei olisi huvittanut lähteä. Hän ottaa kossukolan ja menee yksin pöytään. Samallahan kun humaltuu voi suunnitella uusia työasioita."

Niin että mentäiskös terassille?

Ei kommentteja: