tiistai 24. kesäkuuta 2014

Lautapelilöytö: Blitz 2.0

Lähes pari vuotta sitten hankimme Blitzin, joka oli vuoden 2012 perhepelisarjan voittaja, lisää täällä KLIK. Tottahan toki menestyneelle pelille piti saada jatko-osa ja niin syntyi Blitz 2.0, joka on aivan samalla idealla toimiva peli, nyt on vain siirrytty linnan kellarista kylpyhuoneeseen. Koska perus-Blitz on aika nopeasti eletty, sillä kortteja on vain rajallinen määrä, päätimme tietenkin hankkia jatko-osan. Hinta kuitenkin oli rajoittava tekijä - en olut valmis maksamaan siitä pyydettyä kahtakymmentä euroa.

Nyt kun peli oli myynnissä vitosella, päätin, että on oikea aika kotiuttaa kyseinen peli.



Pelissä on siis tarjolla viisi uutta esinettä, joista kolme kylpyhuoneesta (pyyhe, harja, amme) ja lisäksi sammakko sekä tyttökummitus. Kortteja on sama 60 kuin peruspelissäkin. Nyt vaihtoehtoja on sen verran, että peli kestää todennäköisesti useammankin pelaamisen. Tätä kun voi pelata omana erillisenä pelinään tai yhdistää ykkös- ja kakkososan toisiinsa, jolloin pelistä tulee entistä haastavampi ja hauskempi.

Laatikko on muutenkin pieni, mutta nuo lisävarusteet onneksi sopivat alkuperäisen pelin laatikkoon, joten ahtaaseen pelikaappiin ei tule lisää ahtautta.

Ei kommentteja: