lauantai 7. kesäkuuta 2014

Harakka iski

Niinhän siinä taas jälleen kerran kävi, sisäinen harakkani pääsi valloilleen. Jos minun pitäisi liittyä jonnekin AA-kerhon tyyliseen palveluun, niin ne kaksi joihin minun pitäisi anoa pääsyä ovat Kiiltävä koukuttaa ja Määrättömät mussuttajat - osastot. Varsinaiseen AA- kerhoiluun ei sentään ole tarvetta, vaan sen osaston voisi pikemminkin kuitata anonyymit absolutistit vaihtoehdolla, vaikka en absolutisti olekaan (kuunneltuani taas hetken aikaa muiden kertomuksia terasseilta, palaa mieleeni vanha terassihoroskooppi (jos löydän sen jostain pistän julkaisuun) ja tunnen itseni lähinnä absolutistiksi).

Mutta tuo harakka osasto, se toimii aina ja ikuisesti. Nytkin menin kauppaan ostamaan tavallista harmaata vetoketjua ja löysin itseni penkomasta Eurokankaan "tuunauslaaria" sillä seurauksella, että mukaani lähti muutama metri ruskeaa paljettityllinauhaa, vähän pienempi pätkä valkoista vastaavaa ja lisäksi vielä kolme erilaista kauluskoristetta.

Näiden kaulusjuttujen suhteen minulla on selkeä visio siitä, että joku niistä tarvitaan melkoisen pian, kun täytyy tuunata kaapista löytyvistä vaatteista näyttävän näköinen cocktail-puku. Todennäköisesti toimivimmat vaihtoehdot ovat tuo ensimmäinen musta taikka viimeinen siemenhelmistä koottu. Ruskean jemmaan siihen hetkeen, että saan jossain vaiheessa teetettyä itselleni kunnollisen ruskean kotelomekon (viimeisin haaveeni).

 



Paljon vai vähän on sitten se mielenkiintoisempi kysymys. Koko lysti kustansi alle 10 euroa, mikä on tietenkin paljon turhuudesta, mutta jos sillä säätetään 300 euroa puvun hankkimisesta, niin sitten se on todella vähän.

Ei kommentteja: