keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kiinankukkia

Jossain kohtaa viime kuuta tilaussormeni sai jonkinlaisen krampin ebayn "osta"-nappulan kohdalla ja sen klikkailun tulokset ovat nyt sitten rantautuneet meille.

Tulin hankkineeksi "muutaman" kappaleen kukkia.

Pari tällaista isompaa valkoista, jotka valitettavasti olivat rikki perille saapuessaan. Pitänee klikata uudet ostoskoriin, sillä sain näistä palautuksena rahat takaisin.

Pienet valkoiset olisivat kuin unelmia jonkun pikkuisen morsiusneidon pukuun tai hiuksiin, sellaisille ei kuitenkaan juuri nyt ole tarvetta, joten jätän ne hetkeksi odottamaan inspiraatiota.Kukkia on siis käytössä kaikkiaan 19, koska yhdestä puuttuivat nuo helmet. En jaksanut kuitenkaan valittaa, koska muissa pusseissa oli ylimääräisiä kukkia. Halkaisijaltaan nuo ovat sellaisia noin kolmesenttisiä.


Kullankimalteisella reunalla varustettuja kukkasia on 24 ja 1 erilainen kimalteinen, 20 näitä piti kaikkiaan olla eli muutama ylimäinenkin oli pussiin sujahtanut. Vasemmalla alhaalla on se kimaltava kukkanen, jollaisia aloin kyllä himoitsemaan lisää. Kolmisen senttiä on näidenkin kukkien halkaisija ja aikomus olisi käyttää näitä kengänkoristeiden teossa.



Loput ovatkin sitten periaatteessa samanlaisia, mutta ihan ei ole tainnut sama valmistaja kaikkia tehdä, kuten alla oleva esimerkki näyttää, salamalla ja ilman, toinen näyttää neilikalta ja toinen joltain muulta. Nämä ovat halkaisijaltaan noin tuuman verran ja niitä on monta siis yli 60 kappaletta ja monessa värissä. Kyllä vain kenkiä minä näilläkin ajattelin tuunailla.


 





Kaiken kaikkiaan tämä satsi kukkia (huomioiden tuo palautus) maksoi postikuluineen n. 4 euroa, ei siis mitenkään hintava kukkapuska. Osan olin ajatellut jakaa parille ystävälle malliksi, jos he haluaisivat vastaavien tekemistä kokeilla.

Ei kommentteja: