lauantai 17. toukokuuta 2014

Uusi lompakko

Ostin ebaysta itselleni uuden lompakon, koska vanha punaiseni oli jo melkoisen kulunut. Yritän uskotella itselleni, että tämä uusi lompakko olisi säästäväisempi kuin vanha, ja siksi kannattava sijoitus. No, joo, tuskin on, sillä ostin siis kaksi lompakkoa, joista tämä punainen "talvilompakko" saapui ensinnä perille ja pääsee käyttöön siksi aikaa, kunnes limenvihreä kesälompuuki saapuu.

Vanhan säästän kyllä sitä varten, että käytän sitä houkutus/varalompakkona matkoilla, mutta sitä edellisen mustan (joka muuten on lokeroinniltaan ollut paras lompakko, mitä mulla on ikinä ollut) päätin pistää poistoihin. Tähän asti tuo musta on palvellut matkalompakkona ja itse asiassa palautin sen hetkeksi käyttöönkin uutta lompakkoa odotellessani, kun se oli siistimmän näköinen kuin kulahtanut punainen.

Uusi lompakkoni  on sellainen kunnon kokoinen, johon seteleiden pitää mahtua suorina sisään - en vielä kyllä testannut, mutta on ainakin yhtä pitkä kuin vanha ja sinnekin ne mahtuvat hyvin. Jotkut pitävät pienistä lompakoista, minulle sellainen pienen käsilaukun kokoinen on hyvä.


Lompakkoon kuuluu erillinen nipsullisen kolikko-osan kahdella lokerolla.


 Toisella puolella on sitten magneettilukolla suljettava varsinainen lompakko-osa, jossa on kolme setelilokeroa, joista takimmaisen takana on vetoketjullinen tasku, ja lisäksi kuusi korttipaikkaa ja kaksi pienempää taskua.


Pitäkää peukkuja, että tämä lompakko osoittautuu edeltäjäänsä säästäväisemmäksi, minä puolestani toivon, että se korttikotelo ja toinen lompakko saapuvat pian. Tätä lompakko mallia ei ole suunniteltu siihen, että jokaisella kulmakuppilallakin on oma kanta-asiakaskorttinsa ja kaikki ne pitäisi kuljettaa kerralla mukana. 

Ei kommentteja: